Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:01 | 25/02/2021

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως με τη συνδρομή δικυκλιστών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εννέα άτομα, έπειτα από έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία παρά τη σχετική αναστολή.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς άντρες ηλικίας 58 και 75 ετών και επτά γυναίκες (4 ημεδαπές – 3 αλλοδαπές) ηλικίας 24 έως 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (25-02-2021) αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποίησαν έλεγχο στο ανωτέρω κατάστημα το οποίο λειτουργούσε παρά τη σχετική αναστολή και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν, ο ανωτέρω ιδιοκτήτης, επτά γυναίκες ως εργαζόμενες, καθώς και ένας θαμώνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, oι αστυνομικοί αφού είδαν ότι ο ιδιοκτήτης δεν ανοίγει την είσοδο για να διενεργηθεί ο έλεγχος, κάλεσαν κλειδαρά για να καταφέρουν να εισέλθουν στον χώρο.

Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς μεταδοτικής ασθένειας, ενώ κατασχέθηκε καταγραφικό που ήταν εγκατεστημένο στο κατάστημα χωρίς τη σχετική άδεια το οποίο χρησιμοποιούταν για την αποφυγή ενδεχόμενου αστυνομικού ελέγχου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή:  thestival.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis