Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:17 | 23/03/2016

Για την κατάσταση στην Ειδομένη και το θέμα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Αναφερόμενος στον καταυλισμό της Ειδομένης, ο Πάνος Καμμένος, επισήμανε ότι η Ειδομένη δεν είναι οργανωμένο κέντρο φιλοξενίας και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί ο στρατός

Για το θέμα της τροφοδοσίας που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις Τόσκα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ξεκαθάρισε ότι οι ένοπλες δυνάμεις δεν είναι υπηρεσία τροφοδοσίας τροφίμων. Όπως είπε, ο στρατός ανέλαβε ένα έργο συγκεκριμένο, να φτιάξει τις υποδομές άμεσα και να οργανώσει την λειτουργία τους. Ο στρατός σύμφωνα με τον κ. Καμμένο ανέλαβε την τροφοδοσία, μέσω εταιρειών, σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας και υπογράμμισε ότι η Ειδομένη δεν είναι οργανωμένο κέντρο και ο στρατός δεν πρόκειται να εμπλακεί.

Παράλληλα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ο Πάνος Καμμένος, επέμεινε στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Μουζάλα. Είναι ξεκάθαρο. Έχουμε άρει την εμπιστοσύνη μας στον κ. Μουζάλα. Όχι ως πρόσωπο. Εγώ τον εκτιμώ για τη δουλειά που έχει κάνει. Από εκεί και πέρα η δήλωση που έκανε είναι πολύ βαριά», είπε χαρακτηριστικά ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας.



iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis