Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:44 | 05/10/2015
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης έχουν ένα κοινό προβληματισμό. Σε τι “βάθος” θα πρέπει να προχωρήσουν οι αλλαγές στα επιτελεία τους. Και δεν ενοούμε στον στενό πυρήνα του των συνεργατών τους αλλά στα επιτελεία που “κληρονόμησαν” και οι δύο.
 
Ο Καμμένος ειδικά έχει στο επιτελείο του κόσμο που υπηρετεί στο ΥΠΕΘΑ από την εποχή …Πάνου Παναγιωτόπουλου!
 
Στην πρώτη επτάμηνη θητεία του στο ΥΠΕΘΑ δεν θελησε να προχωρήσει σε αλλαγές και “βελούδινες” απομακρύνσεις. Όσα του μετέφεραν όμως για το κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του Σεπτεμβρίου τον έχουν βάλει σε σκέψεις. Ακούστηκαν πολλά και …απειλητικά από ανθρώπους που ο Καμμένος είχε διατηρήσει στις θέσεις που τους βρήκε! 
 
Το πιο φοβερό; Μια …ανάλυση των “κοινωνικών αιτημάτων” που είχαν ζητηθεί και ικανοποιήθηκαν δεν αφορούσαν ούτε τους ΑΝΕΛ,ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά…άλλο κόμμα! Γίνονται κι αυτά…
 
Όσο για τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη; Η πρόθεσή του δεν είναι να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές αν και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα το αποφύγει. Αυτό που έχει καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί οποιαδήποτε προσπάθεια “συνδιοίκησης” από κανέναν. Ελπίζουμε το μήνυμα να έχει φθάσει στον παραλήπτη και να το έχει κατανοήσει . Διαφορετικά θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις για όσους νόμιζαν ή νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων.
 
onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis