Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 27/03/2022

Ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι!" για την υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

 

Ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε αρχικά πως οι δηλώσεις περί συλλήψεων, αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, μέσα στη βδομάδα που μας έρχεται, δεν διέρευσαν από την Αστυνομία και επισήμανε πως πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη απέναντι στο Ανθρωποκτονιών που κάνει την έρευνα και δεν διαρρέει καμία πληροφορία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο δικογραφίες, η πρώτη είναι κατόπιν αιτήματος του εισαγγελέα και είναι μια αυτεπάγγελτη προανάκριση.

Στην ερώτηση εάν οι αστυνομικές Αρχές λαμβάνουν υπ’ όψιν τους, τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, ο κ. Καλλιακμάνης απάντησε πως όλα τα στοιχεία μπορεί να αξιολογηθούν, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει την Αστυνομία είναι τα αποδεικτικά μέσα.

"Δεν είναι αποδεικτικό μέσο η συμπεριφορά ενός ανθρώπου", τόνισε.

Ερωτηθείς για τον χρόνο που εκτιμά πως χρειάζεται μία τέτοια υπόθεση για να "βγάλει" ασφαλή συμπεράσματα, απάντησε: "Όσο χρόνο χρειάζεται για να μαζευτούν όλα τα στοιχεία και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός σε αυτό".

"Συλλήψεις μπορούν να γίνουν σε οποιαδήποτε φάση μιας δικογραφίας όταν υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία", επισήμανε.

Πηγή:  thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis