Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 30/07/2019

Οι σφαίρες έπεφταν χαλάζι γύρω της όταν ο δράστης άνοιξε πυρ στο φεστιβάλ του Γκίλροϊ στην Καλιφόρνια, αλλά η 13χρονη Κέιλα Σαλαζάρ δεν έτρεξε να κρυφθεί όπως έκαναν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Έμεινε πίσω για να βοηθήσει ένα συγγενικό της πρόσωπο που βάδιζε με μπαστούνι. Η σφαίρα που την σκότωσε θα είχε χτυπήσει σε διαφορετική περίπτωση τον συγγενή της, είπε η θεία του κοριτσιού απ’ το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, Κατιούσκα Βάργκας.

Ο πατριός της Κέιλα τραυματίστηκε από τα πυρά του 19χρονου μακελάρη, όταν γύρισε πίσω να την περιμαζέψει. Τραγική ειρωνία; Το κορίτσι, που ετοιμαζόταν για την Γ΄Γυμνασίου, θα γιόρταζε στις 4 Αυγούστου τα 14α γενέθλιά του...

«Θέλουμε η Κέιλα να μείνει στη μνήμη του κόσμου ως ένα υπέροχο άτομο. Νοιαζόταν πολύ για τους συνανθρώπους της, αγαπούσε τα ζώα, έκανε μεγάλα όνειρα, αλλά το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο απότομα», πρόσθεσε η θεία.

[custom:google-ads]

Η Κέιλα αγαπούσε τη ζωγραφική και ήθελε να γίνει εικονογράφος. Ήταν το μεγαλύτερο απ’ τα τρία κορίτσια της οικογένειάς της. «Πρέπει να διασφαλίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο σε άλλο παιδί, να μην υπάρξει άλλο θύμα σαν την Κέιλα, να μην περάσει άλλη οικογένεια τέτοια οδύνη», δήλωσε συγκινημένη η θεία της.

O 19χρονος Σαντίνο Ουίλιαμ Λέγκαν ήταν ο δράστης του μακελειού στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνια

Η Κέιλα ήταν ένα από τα τρία θύματα που σκότωσε την Κυριακή ο δράστης στην έκθεση τροφίμων και ποτών στο Γκιλρόι, στα νότια του Σαν Φρανσίσκο, στην Καλιφόρνια. Το νεότερο ήταν ο εξάχρονος Στίβεν Ρομέρο.

Από τους 15 τραυματίες ηλικίας 12 έως 69 ετών ένα άτομο νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ευρώπη για τον συνεργό του δολοφόνου του Μακρή - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis