Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
15:59 | 01/10/2022

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της εκτέλεσης του μωρού και της μητέρας του στην Καβάλα, από τον 56χρονο σύντροφό της διότι θεωρούσε πως θα του πάρει το παιδι, τόσο τα όσα διαδραματίστηκαν στο μαντρί δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου

Ο δράστης φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του. Το μωρό πυροβόλησε ο δράστης με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μικρού Στέλιου ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε επίσης

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Νίκος Κιφνίδης, στη Voria.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου.

Η ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης γυναίκας, του έντεκα μηνών μωρού και του 56χρονου κτηνοτρόφου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και φέρνει στο φως τις τελευταίες τραγικές στιγμές των θυμάτων και του δράστη.

Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα, και πυροβόλησε πάλι πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα. Η γυναίκα βρήκε ακαραίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της, ουσιαστικά δηλαδή καταστράφηκε όλη η στομαχική της κοιλότητα.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυρολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς κατακερμάτισε τον εγκέφαλό του.

Την είχαν προειδοποιήσει

Ο δικηγόρος της γυναίκας, κ. Μάρκος Αποστολίδης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις απειλές που εξαπέλυε ο 56χρονος πριν την εγκληματική πράξη.

Ο δικηγόρος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν την άτυχη γυναίκα να επιθυμεί να πάρει το παιδί της και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γερμανία. Ξεκαθαρίζει ότι η Άννα «Ήθελε μονάχα να πάει για 3 εβδομάδες γιατί είχε χάσει προσφάτως τον πατέρα της και τη γιαγιά της και έπρεπε να τακτοποιήσει άμεσα κάποια κληρονομικά ζητήματα» .

Ο κ. Αποστολίδης επισήμανε πως ο δράστης ήταν ενήμερος για την επιθυμία αυτή του θύματος, ωστόσο επιλεκτικά πίστευε πως εκείνη ήθελε να του πάρει το παιδί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Ιούλιο του 2022 και τότε ηταν η αρχή του κακού, καθώς ο 56χρονος εκτόξευε άμεσες απειλές προς το θύμα. Σοκάρει ότι της είχε πει πως θα «πνίξει την 30χρονη και το παιδί και δεν θα τους αφήσει να φύγουν».

«Δεν πήγε στην αστυνομία αν και τη συμβούλευα για το αντίθετο…έτεινε να πιστεύει πως το θέμα θα ομαλοποιηθεί» δήλωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος της γυναίκας.

Σχετικά με το αν υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά το αρνήθηκε, όμως τόνισε ότι υπήρχαν άκρως υβριστικά και απαξιωτικά σχόλια προς το θύμα.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του θύματος και συγχωριανό του 56χρονου, το ζευγάρι στα δύο πρώτα χρόνια σχέσης ζούσαν έναν «έρωτα θυελλώδη»

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι το θύμα είχε επενδύσει στην επιχείρηση του δράστη, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και έτσι χρειάστηκε να της στέλνει χρήματα η μητέρα της από την Γερμανία.

«Δεν είχε πρόθεση να φύγει στη Γερμανία, της άρεσε το χωριό, ήθελε να μείνει. Γι’ αυτό είχε νοικιάσει το σπίτι» συμπλήρωσε, ενώ όπως αναφέρει του είχε εκφράσει τους φόβους της για τον 56χρονο, όπως μεγάλο φόβο είχε και η μητέρα του θύματος.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis