Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 15/07/2022

Την δέσμευση ότι δεν θα καταργηθούν τελικά τα αστυνομικά τμήματα Μπενιτσών και Λευκίμμης απέσπασαν από τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη τα μέλη της κερκυραϊκής αντιπροσωπείας που βρέθηκαν για το λόγο αυτό χθες στην Αθήνα.

Στη συνάντηση με τον Λ. Οικονόμου συμμετείχαν ο βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, ο  Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ)  Γρηγόρης Γερακαράκος και Χρήστος Συντρεβέλης, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κερκύρας, Νίκος Μποζίκης.

Διαβάστε επίσης

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδέχτηκε το αίτημα  για μη κατάργηση των συγκεκριμένων Α.Τ. και δήλωσε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα αναληφθούν ενέργειες για να εξασφαλιστεί η διατήρησή τους. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νίκος Μποζίκης δήλωσε ότι “ο κος Οικονόμου κατανόησε τα προβλήματα που δημιουργούνταν από την κατάργηση των δυό αυτών τμημάτων και την δημιουργία ενός πολυδύναμου τμήματος” ενώ επανέλαβε το αίτημα για την άμεση ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με το απαιτούμενο προσωπικό. Επίσης τέθηκε στον υφυπουργό προστασίας του πολίτη και το θέμα ίδρυσης αστυνομικού τμήματος στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα

Πηγή:  ertnews.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis