Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:14 | 04/07/2022

Προβληματισμός επικρατεί στην ηγεσία της ΕΛΑΣ μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε Πατήσια και Αγίους Αναργύρους, με απολογισμό τρεις νεκρούς – μέλη της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα.

Αυτό καθώς οι συμμορίες που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών δείχνουν πλέον ότι δεν διστάζουν να λύσουν τις διαφορές τους ακόμη και σε ώρες αιχμής (σ.σ. λίγο μετά τις 21:00, βράδυ Σαββάτου, καλοκαίρι), σε πολυσύχναστα μέρη (σ.σ. οδός Κουρτίδου) και με κίνδυνο να τραυματιστούν πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με τις «δουλειές» τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 48χρονος που έπεσε νεκρός μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, αλλά και ο 46χρονος που εξέπνευσε στην «Παμμακάριστο» λίγες ώρες αφότου δέχθηκε τα πυρά του ομοεθνή του, είχαν πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν, με την τελευταία σύλληψη τους να είναι πριν από περίπου ένα μήνα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ενεργοποιήσει το πληροφοριακό τους δίκτυο, για να δουν αν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει νέο ξεκαθάρισμα στους κόλπους της αλβανικής μαφίας. Στόχος είναι, μόνο να αποτραπεί να νέο λουτρό αίματος, να υπάρχουν και συλλήψεις ποινικών που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και μαστροπεία.
Διαβάστε επίσης

 

Κώστας Παπαδόπουλος

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis