Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 15/04/2020
Άλλο ένα Πάσχα πλησιάζει και πολλοί αστυνομικοί, περισσότεροι από το προηγούμενα χρόνια, θα περάσουμε και αυτή την γιορτή μακριά από τις οικογένειες μας. Περισσότεροι γιατί πέρα από τα συνήθη καθήκοντά μας θα στεκόμαστε φρουροί σε κόμβους, διόδια και εισόδους/εξόδους πόλεων ώστε να αποτρέψουμε άσκοπες μετακινήσεις.
 
Αν πιστεύει έστω ένας ότι προτιμούμε αυτό από το να είμαστε στα σπίτια μας με την οικογένειές μας κάνει τεράστιο λάθος. Και εμείς έχουμε οικογένειες, και εμείς έχουμε χωριά και πιστέψτε με ξέρουμε καλύτερα από τους περισσότερους τι σημαίνει να περνάμε τις γιορτές μακριά από αυτούς.
 
Φέτος ζητάμε αυτές τις Άγιες Μέρες από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους, όχι μόνοι όπως πολλοί από εμάς, αλλά με την οικογένειά τους.
 
Να μην προσπαθήσουν να σπάσουν τον κλοιό και να φύγουν στα χωριά τους θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τους εαυτούς τους, όχι μόνο τους συγγενείς τους αλλά ολόκληρους οικισμούς καθώς πολλές φορές, όπως αποδείχθηκε στα χωριά της Καστοριάς, αρκεί μόνο ένα άτομο για να ξεκινήσει μια αλυσίδα κρουσμάτων.
 
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους
 
Αριστείδης Κοκονάς,
Αντιπρόσωπος της ΕΥΑΘ στην ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΕΚΑ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis