Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 02/10/2015

Ως "μαραθώνιος" χαρακτηρίζεται ο αγώνας που δίνει ο 36χρονος αστυνομικός και αθλητής Κώστας Λεονταράκης μετά το τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου το οποίο λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. 

Ο Κώστας, το καλό παιδί της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, όπως τον αποκαλούν αρκετοί συνάδελφοί του, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπως πρώτο έγραψε το ekriti. 
Σύμφωνα με στενό συγγενικό του πρόσωπο, ο Κώστας συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα, έναν αγώνα τον οποίο οι γιατροί χαρακτηρίζουν ως "μαραθώνιο".  

"Πάει καλά, αλλά οι γιατροί μας λένε υπομονή" ανέφερε συγγενικό του πρόσωπο, τονίζοντας παράλληλα ότι παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. 

Το ευχάριστο είναι ότι εδώ και δύο ημέρες ο Κώστας δεν έχει ανεβάσει πυρετό, γεγονός που κρίνεται ως θετικό από τους γιατρούς ενώ και το χρώμα του προσώπου αρχίζει να επανέρχεται.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο Κώστας Λεονταράκης, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας συγκρούστηκε με τη μηχανή του 36χρονου. Από τη σύγκρουση, ο αστυνομικός και αθλητής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ. 

Έκτοτε, κάθε μέρα μέρα που περνά, είναι μία μικρή νίκη για τον Κώστα για τον οποίο όλοι προσεύχονται και εύχονται τα καλύτερα.

 

http://www.ekriti.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis