Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 23/11/2020

Μετά από την έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς για βοήθεια, στα πολύπαθα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, μόλις 8 ευσυνείδητοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Αυτός ο αριθμός σαφώς και είναι πολύ μικρός και είναι ανάξιος σχολιασμού.

Παρατηρούμε λοιπόν ότι ο όρκος του Ιπποκράτη μάλλον ξεφτυσε, ξεχάστηκε.

Σε αντιδιαστολή με τον όρκο που δώσαμε εμείς, σαν αστυνομικοί που η πλειονότητα των συναδέλφων τιμούν στο ακέραιο.

Ευτυχώς λίγοι ελάχιστοι είναι αυτοί που αμαυρώνουν την εικόνα της ένδοξης Αστυνομίας μας, που δυστυχώς όμως αυτά είναι που προβάλλονται από μεγάλη μερίδα των Μ.Μ.Ε.

Ο αριθμός 8 λοιπόν πανελλαδικά μου φέρνει ασυναίσθητα την αντιδιαστολή της εικόνας με την θέληση, την αυταπάρνηση,τον εθελοντισμό, που επέδειξε το προσωπικό της ΔΑΕΑ και της ΔΑΕΘ όταν τον Μάρτιο είχαμε το σκηνικό έντασης στον Έβρο.

Άτομα και διμοιριες που μόλις πριν 2 μέρες είχαμε επιστρέψει από τα νησιά, κόβαμε την 5ημερη απαλλαγή του Αρχηγού προκειμένου να βρεθούμε εκεί που η πατρίδα μας είχε ανάγκη..

Συναδέλφοι με τους τραυματισμους εβλεπες να ενημερώνουν την γραμματεία προκειμένου να τους συμπεριλάβει στις διμοιριες που αναχωρούσαν.

Το ίδιο σαφώς συνέβη και με τους συναδέλφους της ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ Θεσσαλονίκης που με υψηλό αίσθημα δήλωναν παρών...

Αυτή είναι η διαφορά των δύο εργασιακών ομάδων Όμως δυστυχώς ενώ η βάση της κοινωνίας μας, μας αποδέχεται και αναγνωρίζει το έργο μας η συντεταγμένη Πολιτεία δυστυχώς συνεχίζει να κλείνει μάτια και αυτιά στην πραγματικότητα.

Καλή δύναμη σε όλο το υγειονομικό προσωπικό που δίνει έναν άνισο αγώνα.. Καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται έξω για την τήρηση των μέτρων.

ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Τακτικό μέλος Συμβουλίου Μεταθέσεων Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Μέλος ΑΣΠΑ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis