Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:51 | 24/11/2021

Ανάρτηση του κ. Ιωάννης Κατσιαμάκα:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), για την απονομή της τιμικής πλακέτας κατά την έναρξη των εργασιών του 31ου συνεδρίου της ομοσπονδίας στην Αθήνα.
 
Όπως ανέφερα μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό μου, κατά την 26 χρονη πορεία μου στον συνδικαλιστικό χώρο των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, είχα την τιμή να υπηρετήσω τους συναδέλφους μου οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν ανελλιπώς από το 1996 μέχρι το 2021 χρονιά που αποχώρησα από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, από όλες σχεδόν τις θέσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, με αποκορύφωμα την θέση του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ από το 2014 μέχρι το 2021.
 
Όλα αυτά τα χρόνια γεύτηκα και χαρές και λύπες και επιτυχίες αλλά και αποτυχίες.
 
Σε κάθε περίπτωση, κρατάω την αγάπη των συναδέλφων μου με την οποία με περιβάλλουν απανταχού της Ελλάδος, και ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους και συναγωνιστές που όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε μαζί κρατώντας ψηλά την σημαία του αγώνα και δώσαμε πνοή και όραμα στο συνδικαλιστικό μας κίνημα!
 
Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στο νέο ΔΣ της ΠΟΑΞΙΑ που θα εκλεγεί αύριο, και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν επάξια να κρατάνε το τιμόνι της ομοσπονδίας και θα δικαιώσουν τους συναδέλφους που τους εμπιστεύονται.
 
Γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά, γιατί είναι όλοι τους ψημένοι στους αγώνες και έμπειροι συνδικαλιστές, ότι τίποτα στην ζωή δεν χαρίζεται αλλά όλα κερδίζονται μόνο αν τα διεκδικούμε και το θέλουμε αληθινά!"
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis