Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:00 | 08/02/2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων:

Σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων το Δ.Σ. της Ένωσής μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ήταν η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου, η υλοποίηση της πρότασης μας για ίδρυση Αστυνομικής υπηρεσίας Αεροδρομίου Ιωαννίνων και η ενίσχυση των Υπηρεσιών μας με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή μας.

Συζητήθηκαν επίσης, το ζήτημα της θεσμοθέτησης του επικινδύνου της εργασίας μας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου το οποίο θα διορθώνει τις αδικίες του υπάρχοντος και η εναρμόνιση των οδοιπορικών των ενστόλων  σύμφωνα με ότι ισχύει και στον λοιπό δημόσιο τομέα.

Ο κ. Υπουργός, έχοντας εμπεριστατωμένη άποψη για όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, δήλωσε πως   ιδρύεται άμεσα η υπηρεσία Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα,  αναφορικά με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τόνισε πως ήδη παραδόθηκαν νέα οχήματα και αναμένονται και άλλα μέχρι το τέλος Μαρτίου μέσω ΕΣΠΑ, στα λοιπά δε ζητήματα στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων σε συνεργασία με το συνδικαλιστικό μας κίνημα.  

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                                     ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis