Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:17 | 19/07/2015

Σάλο προκαλεί στις τάξεις του προσωπικού της αστυνομίας η χθεσινή αποκάλυψη του bloko.gr με θέμα:  " Ανθυπαστυνόμος της Τροχαίας καταγγέλλει εκδικητική απόσπαση, Είχε κόψει κλήση σε συγγενή ανώτατου αξιωματικού ".

Σήμερα παραθέτουμε τη διαταγή της απόσπασης, συνοδεύοντας την με το ερώτημα αν και τί προτίθενται να πράξουν ΠΟΑΣΥ και ένωση Θεσσαλονίκης, μέλος της οποίας είναι ο ανθυπαστυνόμος που υφίσταται τηυν κατά τον ίδιο αδικοπραξία.

Έχουν ερευνήσει το όλο ζήτημα και εάν ναι, αν έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που δικαιώνουν τη διοίκηση είτε τον αστυνομικό. Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις, έχει αξία να μάθουμε την γνώμη που σχημάτισαν και τί προθεση έχουν.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αστυνομικό, σε προγενέστερο αστυνομικό έλεγχο έγινε ακινητοποίηση οδηγού που δήλωσε συγγενής του ανώτατου αξιωματικού, αλλά παρά το ... "νεποτισμό", του επιδόθηκε κανονικά η κλήση όπως και θα έπρεπε ενώ έγινε αφαίρεση στοιχείων. Συγεκριμένα μετά την δήλωση συγγένειας που έκανε, φέρεται ότι αρνήθηκε να παραδώσει δίπλωμα επιμένοντας με νόημα ότι " είμαι συγγενής του Γενικού",  κάτι που δεν το διέσωσε. Έγινε προσαγωγή στο τμήμα και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία.

 

Σημείωση bloko.gr: Το όλο θέμα δεν προσφέρεται για κανενός είδους συνδικαλιστική εκμετάλλευση.

.

 
 
 
http://www.bloko.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis