Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 21/04/2020

Την κόπωση και των αστυνομικών με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, εξέφρασε μιλώντας στον FOCUS FM 103.6, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Θεόφιλος Παπαδάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τη Δέσποινα Μποτίση, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η αστυνομία είναι κατά 95% ο φορέας υλοποίησης των κυβερνητικών αποφάσεων για τον κορωνοϊό. Κάνουμε περιπολίες πλέον μόνο για να εφαρμόσουμε τα μέτρα του κορωνοιού, συχνά πρέπει να γίνουμε δικηγόροι και δικαστές ή εισαγγελείς. Και εμείς είμαστε άνθρωποι, θέλαμε να κάνουμε Πάσχα στις εκκλησίες και με τις οικογένειές», τόνισε ο κ.Παπαδάκης.

Τόνισε μάλιστα πως όλα αυτά ήρθαν σε ένα Σώμα, που τέθηκε σε συναγερμό στον Έβρο, τα νησιά του Αιγαίου και την αυξημένη εγκληματικότητα χωρίς να έχουν γίνει προσλήψεις στα χρόνια των μνημονίων, με παράλληλες ανάγκες στα γήπεδα, το μεταναστευτικό και τις πορείες.

Αναφερόμενος στα... παράξενα και τις δυσκολίες στην εφαρμογή του περιορισμού των μετακινήσεων, είπε, ότι «Στην αρχή δεν ήξεραν πώς να συμπληρώσουν τα έγγραφα και έλεγαν τα κλασικά ελληνικά ψέματα», ενώ σε άλλες περιπτώσεις «χήρα ήθελε να πάει στο μνήμα, χωρισμένοι ήθελαν να πάρουν σε άλλο νομό τα παιδιά τους για το Πάσχα».

«Κρατήσαμε ψηλά την Ελλάδα, όμως υπάρχει δυσαρέσκεια. Περιμένουμε να γίνει «επικίνδυνο και ανθυγιεινό το επάγγελμά μας, ελπίζω η πολιτεία να το σκεφτεί», υπογράμμισε ο κ.Παπαδάκης. Συμπλήρωσε μάλιστα πως «κανένας δεν πήρε άδεια από τις 17 Μαρτίου, όλοι οι αστυνομικοί δούλευαν, είναι όλοι στο δρόμο, ελάχιστοι έμειναν στα γραφεία».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Θ.Παπαδάκη στον FOCUS FM 103.6, εδώ: 

focusfm.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis