Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:29 | 16/07/2022

Ανάρτηση του  Προέδρου της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Αττικής και Β' Αντιπροέδρου της ΠΟΣΥΦΥ Θωμά Μπόζιαρη στο fb:

Όλες οι προσπάθειες εισαγωγής ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΏΝ σταματούν στο... ΤΕΙΧΟΣ...

Διαβάστε επίσης

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα δύο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλεζαςκ Ταύρου, στον Τομέα των Ελέγχων για την αποτροπή των προσπαθειών να περάσουν ναρκωτικά στους κρατούμενους αλλοδαπούς από την αρχή του έτους μέχρι τώρα.

Ειδικά στο ΠΡΟΚΕΚΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ, το οποίο το τελευταίο διάστημα φιλοξενεί πάνω από χίλιους κρατούμενους, οι προσπάθειες εισαγωγής ναρκωτικών και οι αντίστοιχες αποτροπές είναι πολύ συχνό φαινόμενο.

Όλες οι προσπάθειες εισαγωγής ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΏΝ σταματούν στο... ΤΕΙΧΟΣ...

που λέγεται , Προσωπικό, Νέοι Συνοριακοί Φύλακες, Αστυνομικό Προσωπικό προερχόμενο από Συνοριακούς Φύλακες, Ειδικές Ομάδες.

Οι τρόποι πολλοί, μέσα σε ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ μέσα σε ΒΡΑΣΤΗΡΑ , μέσα σε ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ μέσα σε ΠΙΠΕΡΙΈΣ αλλά κ με άλλους τρόπους.

Ολες οι προσπάθειες εισαγωγής ναρκωτικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλεζας έχουν αποτραπεί από το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , οι ΟΠΟΊΟΙ, κυριολεκτικά έχουν ΛΙΩΣΕΙ τις αρβύλες τους στην προσπάθεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους, Αποτροπής, Φύλαξης και Διαχείρισης των κρατουμένων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, ειδικά όμως θα ήθελα να συγχαρώ τον νέο Συνοριακό Φύλακα ΧΆΡΗ Π., Ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, με πολλές επιτυχίες αποτροπής ναρκωτικών στο ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλεζας, στο ενεργητικό του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis