Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:24 | 04/12/2014

 

Στην πρώτη περίπτωση, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην οδό Αριστοτέλους 20 στο Καματερό. Ακινητοποίησαν με τη βία την 83χρονο ένοικο, απέσπασαν... 50 ευρώ, μερικά κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Στις 21:00 χθες το βράδυ, τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι 76χρονου, στο Αιάντειο Σαλαμίνας. Τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, τον χτύπησαν στο κεφάλι όταν επιχείρησε να αντιδράσει, και στη συνέχεια τον έδεσαν σε μία καρέκλα. Άρπαξαν 300 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Δύο ώρες αργότερα, δύο άγνωστοι μπήκαν σε ισόγεια οικία στην οδό Κουντουριώτου 9 στο Γαλάτσι. Ακινητοποίησαν τον 84χρονο ιδιοκτήτη, άρπαξαν 500 ευρώ, μερικά τιμαλφή και τράπηκαν σε φυγή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, καταγράφηκε μία βίαια ληστρική επίθεση σε βάρος 76χρονου στην οδό Χατζή 11στα Πατήσια. Οι δύο δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το θύμα τους μετά από ανάληψη σε υποκατάστημα τράπεζας της περιοχής. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα και του άρπαξαν 1.000 ευρώ, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε και αυτό σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis