Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 21/02/2022

Τα όσα συνέβησαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης μετά από καταδίωξη ληστή, μάλλον θα μπορούσε κάποιος να τα αποδώσει στην υπερβολική σιγουριά του δράστη.

Και πώς αλλιώς να τα περιγράψει κανείς όσα έγιναν, καθώς ο κακοποιός, αφού άρπαξε χρήματα από το ταμείο καταστήματος της περιοχής, τα έβαλε στη τσέπη του και σα να μη συμβαίνει τίποτα, πήγε να εκτελέσει την υποχρέωση που είχε και να δώσει το «παρών» στο Τμήμα της περιοχής, καθώς είχε αποφυλακιστεί πριν λίγο καιρό με περιοριστικούς όρους.

Και ίσως να μην είχε συλληφθεί ποτέ, αν δεν τον έβλεπαν οι αστυνομικοί να βγαίνει από το Τμήμα την ώρα που εκείνοι έκαναν προσαγωγές υπόπτων για τη ληστεία που είχε προηγηθεί και δεν διαπίστωναν ότι ταίριαζαν απόλυτα τα χαρακτηριστικά του με τα χαρακτηριστικά που του είχε δώσει λίγο πριν το θύμα της ληστείας.

Ο δράστης εισέβαλε και απείλησε την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο.

Όταν εξαφανίστηκε, το θύμα ειδοποίησε την Aστυνομία και στους πρώτους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο έδωσε και τα χαρακτηριστικά του αλλά και τα ρούχα που φορουσε.

Οι αστυνομικοί άρχισαν τις αναζητήσεις στην περιοχή και πόσους υπόπτους εντόπιζαν τους έκαναν προσαγωγή στο τμήμα. Σε μία, λοιπόν, από τις προσαγωγές την ώρα που έμπαιναν στο Αστυνομικό Τμήμα, είδαν να βγαίνει ο άνδρας που φορουσε τα ρούχα που τους περιέγραψε η ιδιοκτήτρια.

Όταν τον συνέλαβαν, βρήκαν πάνω του και το χρηματικό ποσό που είχε κλέψει. Όσο για το ποινικό του παρελθόν, είχε συλληφθεί και πάλι για ληστείες.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis