Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:19 | 22/09/2022

Απίστευτο θράσος και υπερβολική σιγουριά φαίνεται ότι είχε ληστής που δεν δίστασε να εισβάλει σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Σύνταγμα, να απειλήσει τους υπαλλήλους με όπλο και να αρπάξει όσα χρήματα βρήκε.

Ο ληστής εισέβαλε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο εστιατόριο, που βρίσκεται στην οδό Νίκης, και απείλησε τους υπαλλήλους, αφού πρώτα τους προέταξε το όπλο που είχε μαζί του.

Διαβάστε επίσης

Με κινήσεις σίγουρες και ήρεμες, πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Αμέσως μετά, οι υπάλληλοι του εστιατορίου ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα από κάμερες ασφαλείας να διαπιστώσουν τα χαρακτηριστικά του ή έστω τη διαδρομή διαφυγής του.

Πάντως, προβληματίζει το γεγονός ότι ο ληστής δεν υπολόγισε καθόλου -σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των θυμάτων- ότι έκανε τη ληστεία στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας και σε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία.

Πάντως, το ότι οι ληστές έχουν αποθρασυνθεί αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι δύο ώρες νωρίτερα ένας άλλος ληστής στο Γκάζι, αφού απείλησε και έκλεξε στην μέση του δρόμου έναν διερχόμενο δεν δίστασε να παρασύρει και να τραυματίσει με το αυτοκίνητό του έναν ακόμη διερχόμενο και να διανύσει μια τρελή πορεία μέχρι τη στιγμή που έπεσε πάνω σε ένα πεζοδρόμιο και σταμάτησε.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis