Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:13 | 30/11/2021

Μια πολύ περίεργη υπόθεση που θυμίζει κατασκοπευτικό θρίλερ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, με πρωταγωνιστή Αμερικανό υπήκοο που δηλώνει ιδιοκτήτης εταιρείας οπλικών συστημάτων και καταγγέλλει πως έπεσε θύμα κλοπής.

Ο 40χρονος διαμένει σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Ειρήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 21:00, όταν επέστρεψε στο δωμάτιό του, κάλεσε την αστυνομία γιατί, όπως υποστηρίζει, διαπίστωσε ότι από τη βαλίτσα του έλειπε ένας πολύ σημαντικός φάκελος ο οποίος περιείχε σχέδια οπλικών συστημάτων, αεροσκαφών και drone.

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2021/11/photo-1631729311503-6cdcfcf2bc93.jpg

Η Αστυνομία κάνει “φύλλο και φτερό” τις επαφές του

Ο 40χρονος είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση και με πολύ μεγάλη προσοχή την ερευνούν, πως κάποιος του τον έκλεψε. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του enikos.gr, όταν τον ρώτησαν γιατί έχει έρθει στην Ελλάδα, απάντησε ότι βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με Έλληνες αξιωματούχους για οπλικά συστήματα. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι εξωτερικός συνεργάτης του αμερικανικού στρατού και πως η εταιρεία του κάνει δουλειές με τη Μεγάλη Βρετανία και τον Καναδά, εκτός από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί, πέρα από την αστυνομία, και άλλες υπηρεσίες όπως η ΕΥΠ. Οι Αρχές την ερευνούν εξονυχιστικά, προσπαθώντας να ελέγξουν τις επαφές που είχε και θα έχει ο 40χρονος στην Ελλάδα, καθώς και τις δραστηριότητες της εταιρείας του στις χώρες που ο ίδιος ανέφερε.

Πηγή:  enikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis