Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:19 | 29/11/2021

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κύπρο με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των γυναικών που χάθηκαν στις 17 Νοεμβρίου. Η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του διπλού φονικού.

Από το πρωί της Δευτέρας, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες στην περιοχή μεταξύ Αμιάντου- Κάρδαμα, με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές να τους οδηγούν σε συγκεκριμένο εξοχικό σπίτι, το οποίο φέρεται να συνδέεται με το έγκλημα.

Θρίλερ στην Κύπρο με δύο εξαφανισμένες Ρωσίδες - Υποψίες για διπλό φονικό

Η Αστυνομία, σύμφωνα με το philenews.com, διερευνά το ενδεχόμενο του διπλού φονικού, ενώ υπό άκρα μυστικότητα, προέβη στη σύλληψη ενός προσώπου, το οποίο τελεί ήδη υπό επταήμερη προσωποκράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

 

Σύμφωνα με το larnakaonline.com.cy. πρόκειται για έναν 32χρονο, κάτοχο κυπριακής ταυτότητας, μόνιμο κάτοικο επαρχίας Λεμεσού. Την καταγγελία για την εξαφάνιση των δύο Ρωσίδων έκανε στις 19 Νοεμβρίου στο ΤΑΕ Λάρνακας φιλικό πρόσωπο μιας εκ των δύο.

Τα ίχνη των δύο γυναικών, οι οποίες διέμεναν μαζί σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή Μακένζυ, χάθηκαν στις 17 του μήνα.

Πρόκειται για την Alraeesi Khaiat, 43 ετών και τη Maria Gazibagandova, 33 ετών. Η μία έφθασε στην Κύπρο αρχές του καλοκαιριού και η άλλη πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Και οι δύο δήλωσαν τουρίστριες.

ρωσίδες Κύπρος

Ο ύποπτος οδηγήθηκε από το ΤΑΕ Λάρνακας το περασμένο Σάββατο στο Δικαστήριο δίχως να ανακοινωθεί οτιδήποτε για την διερευνώμενη υπόθεση. Η εξαφάνιση των δύο Ρωσίδων, ηλικίας 43 και 33 ετών, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 17 Νοεμβρίου και παρά τις προσπάθειες για εντοπισμό τους και την ανακοίνωση της εξαφάνισής τους με φωτογραφίες, αυτές δεν εντοπίστηκαν.

Κύπρος εξαφάνιση

Στο πλαίσιο των ερευνών, δόθηκε πρόσφατα πληροφορία στην Αστυνομία για ένα πρόσωπο που μετέφερε τις δύο κοπέλες σε εξοχικό στον Μονιάτη. Το άτομο αυτό εντοπίστηκε και φέρεται να ανέφερε ότι όντως μετέφερε τις δύο γυναίκες στο εξοχικό με τη θέλησή τους, αλλά τις επέστρεψε στο σπίτι τους την ίδια ημέρα, ισχυρισμός που διερευνάται.

Βρέθηκαν αίματα στο εξοχικό

Μόλις λήφθηκε η πληροφορία από τις Αρχές, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μαζί με ειδικούς της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβησαν την περασμένη Παρασκευή στο εξοχικό σπίτι στο Μονιάτη, όπου προέβησαν σε εκτεταμένες και εξονυχιστικές έρευνες. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και το Σάββατο. Οι ειδικοί εντόπισαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία του υποστατικού. Λήφθηκαν δείγματα και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο που φοβούνταν οι αστυνομικοί.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη γύρω περιοχή, όπου σε κοντινή απόσταση από το εξοχικό, στην περιοχή Αμιάντου, εντοπίστηκε εκσκαφέας, στον οποίο επίσης βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν το αίμα ταυτοποιήθηκε με τη μία εκ των δύο εξαφανισμένων γυναικών. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο οι Ρωσίδες να σκοτώθηκαν και να θάφτηκαν στην γύρω δασική περιοχή.

Κύπρος εξαφάνιση

Το γεγονός αυτό αλλάζει άρδην τα δεδομένα και πλέον, όπως ανέφερε στον "Φιλελεύθερο" της Κύπρου αστυνομική πηγή, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από την εξαφάνιση των δύο γυναικών να κρύβεται εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι οι δύο γυναίκες εδώ και ημέρες δεν είχαν επικοινωνία με τους δικούς τους, που άρχισαν να τις αναζητούν, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας λαμβάνει καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και εξετάζει το σήμα των κινητών των δύο γυναικών, για να φανεί πού είχαν λήψη για τελευταία φορά.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis