Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:15 | 14/04/2016

Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό από τον ξαφνικό χαμό του 15χρονου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Σπύρου Ντόκου, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) την ώρα της προπόνησης σε δρόμο της Άμφισσας.

Ο νεαρός πρωταθλητής του Τριφυλλιού σκοτώθηκε στο δυτικό κόμβο εισόδου στην πόλη, στο ρεύμα που οδηγεί προς Ιτέα, περίπου στις 18:00 και ενώ είχε βγει για την καθημερινή προπόνηση του.

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου και πρωταθλητής του Τριφυλλιού οδηγώντας το ποδήλατο του, έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό στην είσοδο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, παρά το γεγονός ότι φορούσε προστατευτικό κράνος.  Ο πατέρας του ο οποίος τον ακολουθούσε, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Σπύρος Ντόκος αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής στην κατηγορία του για το 2015. Έλαβε μέρος σε 31 αγώνες, κερδίζοντας τους 28, ενώ σε έναν ακόμη αναδείχθηκε στη 2η θέση. Ο τελευταίος αγώνας που συμμετείχε ήταν στις 9 Απριλίου, στα Καζαντζάκεια, ανεβαίνοντας, στην κατηγορία των Παίδων, στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.

Σπύρος Ντόκος - ποδηλάτης του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της συμπαρίσταται στην οικογένεια του 16χρονου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Σπύρου Ντόκου που έχασε χθες τη ζωή του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του νεαρού ποδηλάτη του Συλλόγου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμπαρίσταται στην οικογένεια του 16χρονου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού Α.Ο., Σπύρου Ντόκου, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά της συλλυπητήρια για αυτή την ξαφνική και άδικη απώλεια.

Η κηδεία του Σπύρου Ντόκου θα γίνει την Πέμπτη (14/04) στις 5 το απόγευμα στην Άμφισσα.

http://www.antenna.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis