Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 22/11/2015

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βάρδα, τόπος καταγωγής του 26χρονου Επαγγελματία Οπλίτη του Πυροβολικού Χρήστου Μπακογιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα χθες το απόγευμα στη Ρόδο όπου και υπηρετούσε.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αδελφός του 26χρονου Άγγελος.

Γράφει συγκεκριμένα:

«ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…..ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΑΞΙΕ ΦΡΟΥΡΕ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ…..ΑΞΙΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ…ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….».

mpak.jpg

Το νήμα της ζωής του νεαρού «κόπηκε» πρόωρα στο τροχαίο δυστύχημα με την είδηση να πέφτει στην πόλη καταγωγής του τη Βάρδα ως κεραυνός εν αιθρία.

Να υπενθυμίσουμε όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr το τροχαί έγινε στο δρόμο που οδηγεί από Καλλιθέα προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου.

mpak1.jpg

Ο νεαρός οδηγώντας τη δίκυκλη μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας του από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ανετράπη.

Ο οδηγός έφυγε από τη μηχανή και σύρθηκε στο οδόστρωμα μέχρι το αντίθετο ρεύμα, όταν ένα όχημα που οδηγούσε 63χρονη από τη Ρόδο δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον χτύπησε.

Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, ώστε ο νεαρός έχασε τη ζωή του σχεδόν αμέσως και το ασθενοφόρο που έφθασε στο σημείο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο δεν πρόλαβε καν να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Χρήστος Μπακογιάννης υπηρετούσε στο στρατό ως πενταετούς υποχρέωσης.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων του στο facebook:

mpak2.jpg

mpak3.jpg

contraseolous.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis