Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 08/04/2022

Από την Τρίτη ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του Αστυνομικού Διευθυντής Αχαΐας, ο ταξίαρχος Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο οποίος αφίχθη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στον 3ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου της Ερμού από τη Ζάκυνθο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», αν και λακωνικός αναφέρθηκε στους στόχους και στις προτεραιότητες που θα θέσει, ενώ εξήρε το έργο του αποστρατεύσαντος, Γιάννη Κυριακόπουλου τον οποίο και διαδέχθηκε, αναφέροντας: «Θα συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου, το οποίο πήγε παρά πολύ καλά. Θα δώσουμε βαρύτητα στη μικροεγκληματικότητα και σε θέματα που άπτονται της προστασίας, της ασφάλειας, αλλά και της καθημερινότητας του πολίτη, μεταξύ των οποίων και η αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού της πόλης των Πατρών».

Ο κ. Τσάτσαρης με καταγωγή από την Αχαΐα, θεωρείται ένας εκ των έμπειρων επιτελικών αξιωματικών της ΕΛΑΣ, με γνώση των προβλημάτων και των ζητημάτων του νομού. Κατά το παρελθόν, επί σειρά ετών υπηρέτησε ως προσωπάρχης στο Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Οπως πληροφορείται η «Π», διατηρεί αγαστές σχέσεις με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγο, Απόστολο Μαρτζάκλη.

Ο Διοικητής του ΚΕΤΧ στην ΕΛΑΣ

Θεόδωρος Τσάτσαρης: Ποιος είναι νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας - Στόχοι και προτεραιότητες

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας βρέθηκε, χθες, ο Διοικητής Φρουράς ΚΕΤΧ Πατρών ταξίαρχος, Τρύφωνας Χατζηγιάννης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Εκεί συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη. Ο κ. Μαρτζάκλης του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στο νέο Ανώτερο Διοικητή, τονίζοντας ότι η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων θα συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Πηγή:  pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis