Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:01 | 30/01/2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια το προσωπικό του Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, τον Υποδιοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά (ευρισκόμενος μάλιστα εκτός υπηρεσίας), αλλά και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τους συναδέλφους, όπου έπειτα από άριστη συνεργασία και επαγγελματισμό κατόρθωσαν και συνέλαβαν 23χρονο άνδρα για βιασμό στην περιοχή του Πειραιά.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, ο δράστης αναζητούσε τα θύματά του ανώνυμα εκμεταλλευόμενος τα social media και προσέγγιζε άγνωστα κορίτσια και τα ανάγκαζε να τον συναντήσουν χρησιμοποιώντας την πειθώ κι εν συνεχεία την απειλή.

Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, την καταπόνησή του από την τεράστια έλλειψη σε δυναμικό στις υπηρεσίες, υπερβάλλει εαυτόν για την ασφάλεια του πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρό περιστατικό: Άνδρας πυροβόλησε Αστυνομικούς, οι οποίοι "απάντησαν" στα πυρά - Τι έδειξε η κάμερα της στολής του Αστυνομικού

Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis