Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκτακτο
17:17 | 27/09/2022

Το Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr θα συνεδριάσει εκ νέου την Πέμπτη.

Το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη συνεδρίαση είναι μεγάλο.

Διαβάστε επίσης

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων είχες συνεδριάσει προκειμένου να εξετάσει την ανάγκη τυχόν έκτακτων – συμπληρωματικών μεταθέσεων. Ωστόσο, αποφασίστηκε η μη προκήρυξη νέων θέσεων, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση σε χιλιάδες Αστυνομικούς αλλά και την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων τους.

Εχθές το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε   με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) Γρηγόρη Γερακαράκο και παρουσία του Aρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα ρυθμίστηκε η πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων που προέκυψαν από τις τακτικές μεταθέσεις των αντίστοιχων βαθμών, που είχαν προκηρυχθεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων, τον Ιανουάριο του 2022.

Στην εν λόγω ανακοίνωση επισημαίνεται ότι έχει προβλεφθει σημαντικός αριθμός μεταθέσεων στον τακτικό κύκλο του Ιανουαρίου 2023.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis