Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 08/04/2016

Μιλώντας για τις νέες περιπέτειες του Σέρλοκ, ο Στίβεν Μόφατ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να οδεύουμε προς το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

«Η τέταρτη σεζόν του “Sherlock” –να 'μαστε και πάλι! Οτιδήποτε άλλο κι αν κάνουμε, οπουδήποτε αλλού κι αν πάμε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στην οδό Baker, και πάντα υπάρχει η αίσθηση ότι επιστρέφουμε σπίτι.» είπε ο Μόφατ, που συνδημιούργησε τη σειρά μαζί με τον Μάρκ Γκάτις, και συνέχισε λέγοντας: «Φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν τις ζωές του Χολμς και του Τζον Γουάτσον, ενώ ο τρόμος και η τραγωδία καραδοκούν. Αυτή είναι η ιστορία που λέμε από την αρχή, και πρόκειται να προσεγγίσει την κλιμάκωσή της.»

Μπορεί να είναι επίτηδες κρυπτικός, προκειμένου να αυξήσει το ενδιαφέρον και την αγωνία των οπαδών, αλλά αν πάρουμε τοις μετρητοίς τα λόγια του, είναι πολύ πιθανό να πρέπει σύντομα να αποχαιρετήσουμε τους περίεργους τύπους της οδού Baker. Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι το πρωταγωνιστικό ντουέτο έχει όλο και πιο απαιτητικά κινηματογραφικά προγράμματα, πράγμα που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εύρεση χρόνου για τις ανάγκες του «Sherlock».

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε ακόμα να περιμένουμε τα νέα επεισόδια για τα οποία δεν έχει ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής, επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Σ' αυτά θα δούμε την επιστροφή των συμπρωταγωνιστών, Λουίζ Μπρίλι, Ούνα Σταμπς, Αμάντα Αμπινγκτον και Ρούπερτ Γκρέιβς, ενώ το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετείται από την Ρέιτσελ Ταλάλεϊ.

Όσο για την πλοκή του, το μόνο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα προς το παρόν, είναι η βασική σύνοψη που θέλει την τέταρτη σεζόν να ξεκινά με την επιστροφή του Σέρλοκ Χολμς σε βρετανικό έδαφος, τη στιγμή που ο δόκτωρ Γουάτσον και η σύζυγός του, Μέρι, ετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής τους: να γίνουν γονείς.

 

 

http://www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis