Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 06/05/2017

Το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης βαδίζοντας απαρέγκλιτα το μονοπάτι του μαχόμενου, υγιούς και δημιουργικού συνδικαλισμού αποδεικνύει για πολλοστή φορά τη δύναμη του πραγματικού συνδικαλιστικού έργου που παράγει μακριά από λαϊκισμό και υποσχέσεις…!

Συγκεκριμένα λοιπόν, το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης κατάφερε η επίσημη τεκμηριωμένη καταγγελία του, για την καταστρατήγηση των διατάξεων του ωραρίου εργασίας στις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων. Ειδικότερα η συνδικαλιστική έγγραφη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι ουδέποτε για τους συναδέλφους των διμοιριών της ΔΑΕΘ δεν εκδόθηκε και δεν ανακοινώθηκε εβδομαδιαίο προγραμμα υπηρεσίας, αλλά και για το γεγονός ότι συγκεκριμένη ήμερα, την Παρασκευή 10/3/2017,  Ομάδα εργασίας του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης διαπίστωσε πως σε πολλές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης δεν εκδόθηκε η εβδομαδιαία υπηρεσία, υπεβλήθη αναφορά στη Βουλή προς τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών διαμέσου Βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον την απάντηση και ζητάμε την πιστή τήρηση των νομοθετικών διατάξεων για τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

 

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis