Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 06/10/2015

Ακόμα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. την αναδιοργάνωση των αστυνομικών υπηρεσιών ανά γενική αστυνομική διεύθυνση σε ολόκληρη την χώρα.

Μια αναδιοργάνωση με σημαντικές συμπτύξεις τμημάτων και υπηρεσιών, μέσα από τις οποίες αναμένεται να εξοικονομηθούν πόροι και προσωπικό όπως υποστηρίζει η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Βέβαια η εγκληματικότητα που έχει… χτυπήσει κόκκινο στο σύνολο των περιοχών της ανατολικής Αττικής μοιάζει να μην έχει ιδιαίτερη σημασία για την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομία οι οποίες δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για περικοπές!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βασικός κανόνας επιλογής είναι οι καλλικρατικοί δήμοι.

Σε ό,τι αφορά την ανατολική Αττική τα 54 αστυνομικά τμήματα τόσο της βορειοανατολικής όσο και της νοτιοανατολικής γίνονται 29!

Πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής συνενώνονται τα Α.Τ. Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης σε ένα καθώς και αυτά της Αναβύσσου με τα Καλύβια και της Κερατέας με το Λαύριο. Παράλληλα καταργούνται οι αστυνομικοί σταθμοί σε Πόρτο Ράφτη, Σούνιο και Σαρωνίδα.

Στη Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής συνενώνονται τα Α.Τ. Σπάτων και Αρτέμιδας, Νέας Μάκρης και Μαραθώνα, Γέρακα και Παλλήνης και Παιανίας και Γλυκών Νερών.

Τα υπόλοιπα αστυνομικά τμήματα παραμένουν ως έχουν.

notioanatolika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis