Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:58 | 08/03/2015

Απόσυρση Ομάδων ΔΙΑΣ από τις περιοχές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Αγαπητό rpn.gr , 

απο εσάς  πληροφορήθηκα για την απόφαση απόσυρσης των ομάδων ΔΙΑΣ από τις περιοχές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και για τις παρεμβάσεις
του κυρίου Δημάρχου και του Τομεάρχη Ανατολικής Αττικής του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανάκληση αυτής της απόφασης.


Για την ανάγκη παρουσίας της ομάδος ΔΙΑΣ στη Διώνη , ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Η ΔΙΩΝΗ" του οποίου είμαι πρόεδρος, το 2013
μετά από προφορική συνεννόηση, απέστειλε το συνημμένο έγγραφο προς τον Διοικητή ΔΙΑ-Δ Ταξίαρχο κύριο Σωτηρόπουλο Σωτήριο. Τηλ 210-6476101, και το κοινοποίησε στον τότε Δήμαρχο κύριο Χριστόπουλο.


Με το έγγραφο αυτό προτείναμε  να συνδράμομε στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων για την μερική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπιζε η υπηρεσία για τη παρουσία των ομαδών ΔΙΑΣ  και στην Διώνη.


Η προσφορά μας έγινε εγγράφως αποδεκτή  και με μέριμνα μας τοποθετήθηκαν σε τρεις μοτοσυκλέτες καινούργια λάστιχα ,κατάλληλα για χωματόδρομους.


Η όλη δε δαπάνη ανήλθε στο ποσό των 739,85 ευρώ.


Έκτοτε η παρουσία των ομάδων ΔΙΑΣ στη Διώνη ήταν αισθητή και συνέβαλε στην άμβλυνση των αισθημάτων ανασφάλειας των κατοίκων της Διώνης.
Νομίζω ότι για την αντιμετώπιση του προβλήματος δεν θα ήταν άσκοπη και η συμμετοχή διαφόρων φορέων κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα που
δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.


Οι καιροί ου μενετοί.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση.
Νικόλαος Τσαγκαράκης

Στρατηγός-Πρόεδρος "ΔΙΩΝΗΣ"

 

Ακολουθεί το έγγραφο της δωρεάς του Συλλόγου

Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος

«Η ΔΙΩΝΗ»,

(Πρώην Σύλλογος Οικοπεδούχων Περιοχής Α.Ο.Ο.Α Πικερμίου)

Τ.Θ 531 Τ.Κ 19009 ΔΙΩΝΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Τηλ - Φάξ 210-6039062

Email: [email protected]

Web site: www.diwnh.gr

 

Αριθ. Πρωτ. 28

25 Ιουνίου 2013.

 

ΠΡΟΣ: Διοικητή ΔΙΑ-Δ Ταξίαρχο κύριο Σωτηρόπουλο Σωτήριο. Τηλ 210-6476101, φαξ 210-6442527.

ΚΟΙΝ: 1. Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κύριο Γεώργιο Χριστόπουλο.      ([email protected])

          2. Αντιδήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κύριο Σπύρο Κάρλο.  ([email protected])

          3. Μέλη του Συλλόγου ([email protected])

 

ΘΕΜΑ: Άμβλυνση αισθημάτων ανασφάλειας των κατοίκων της Διώνης.

 

Αγαπητέ κύριε Διοικητά,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρό του  κατά την σημερινή του Συνεδρίαση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εντεταλμένες ομάδες μοτοσικλετιστών (ΔΙ.ΑΣ) για την ενάσκηση των καθηκόντων τους ως προς την επιτήρηση και την έγκαιρο επέμβαση στον οικισμό της Διώνης, απεφάσισε ομόφωνα, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του, να διαθέσει το απαιτούμενο ποσό και να αγοράσει τα ελαστικά τριών μοτοσικλετών που εσείς θα μας υποδείξετε, ώστε οι οδηγοί τους να αισθάνονται ασφαλείς ως προς την οδική συμπεριφορά των μηχανών τους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

 

Η δωρεά αυτή προσφέρεται με αυθορμητισμό και μεγάλη χαρά από εμάς ως αναγνώριση του σημαντικότατου έργου που επιτελεί, μέσα από δυσμενέστατες οικονομικές συνθήκες και κίνδυνο ζωής, η υπηρεσία σας, και αποτελεί, περαιτέρω, μία έμπρακτη ευχαριστία για την προσπάθεια που καταβάλλετε ώστε να αμβλυνθεί το αίσθημα ανασφάλειας που διακατέχει τους κατοίκους του οικισμού μας.

 

Παρακαλούμε, συνεπώς, όπως μας γνωρίσετε αν αποδέχεστε αυτή μας την προσφορά, ώστε να προχωρήσουμε σε άμεση υλοποίηση.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Νικόλαος Τσαγκαράκης Μαριέττα Καργάκου

Αντιστράτηγος (ε.α) Δικηγόρος Πειραιώς

 

 

http://www.rpn.gr

Policenet.gr © | 2025 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis