Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 23/07/2022

Ανακοίνωση της Ένωσης  Ειδικών Φρουρών Κρήτης:

Δυσάρεστη έκπληξη αποτελεί για την Ένωσή μας αυτό που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται σε «θέατρο του παραλόγου», όσον αφορά την ανέγερση των νέων αστυνομικών εγκαταστάσεων στο Ρέθυμνο.

Διαβάστε επίσης

Είναι γνωστό ότι, ως συνδικαλιστικό όργανο, προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε τις εργασιακές μας συνθήκες, είτε αυτές αφορούν σε κτίρια είτε σε έμψυχο δυναμικό, αναλογιζόμενοι και τους πολίτες που προσέρχονται στις υπηρεσίες μας.

Όμως, ως Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, δε δεχόμαστε να «πλήττονται» οι συνάδελφοι μας και οι πολίτες του Ρεθύμνου - στο βωμό σκοπιμοτήτων - που δε γνωρίζουμε από που πηγάζουν. Διαπιστώνουμε μετά λύπης μας ότι ορισμένες πολιτικές ή ορισμένα μικροσυμφέροντα, είναι πάνω από την αξιοπιστία εκείνων, οι οποίοι όταν για πρώτη φορά τέθηκε ως θέμα η ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, τάχθηκαν υπέρ αυτού.

Δυστυχώς, οι ίδιοι άνθρωποι, μόλις διαπίστωσαν ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια και επρόκειτο σε λίγο χρονικό διάστημα να ξεκινούσαν οι εργασίες ανέγερσης, καταβάλουν προσπάθεια για να ματαιώσουν το εγχείρημα, με την αίτηση ανάκλησης της άδειας, όπως πληροφορούμαστε.

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες όλων (πολιτικών και πολιτών) όσων με τις ενέργειές τους αποδεικνύουν έμπρακτα ότι θέλουν να περατωθεί το έργο, καθώς έχουν διαπιστώσει τη σημασία του έργου αυτού.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια όλων αυτών.

Για το Δ.Σ.

  Για το Δ.Σ.

                          -Ο-                                                 -Ο-

               ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ             ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis