Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 22/01/2022

Η DMC, μια γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στην αναβάθμιση των supercars, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της ειδικής έκδοσης της Ferrari 296 GTB. Η νέα πρόταση που φέρει την ονομασία Squalo, αποδίδει 888 ίππους μετά τις παρεμβάσεις των μηχανικών της DMC.

Η γερμανική εταιρεία εφάρμοσε ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της ποσότητας ενέργειας που αποδίδει το πανάκριβο supercar. Απελευθερώνει μέγιστη ισχύ 888 ίππων συνολικά (συνδυασμένη ισχύ από τον 3.0 twin-turbo εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα και τους ηλεκτρικούς κινητήρες). Οι ηλεκτρικοί κινητήρες δεν δέχθηκαν καμία παρέμβαση από τους μηχανικούς και εξακολουθούν να παρέχουν την ατομική τους ισχύ (165 ίπποι) και ροπή. Σε σύγκριση με την αρχική έκδοση της Ferrari 296 GTB, η μέγιστη ισχύς του εξακύλινδρου κινητήρα αυξάνεται κατά 80 ίππους από 653 ίππους σε 723 ίππους. Η GTB Squalo, επιταχύνει τώρα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,8’’, 0-200χλμ./ώρα σε μόλις 7,1’’. και η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 308 χλμ./ώρα.

Αλλά οι μηχανικοί από το Ντίσελντορφ δεν σταμάτησαν εκεί: Τα DMC CFAEC (Carbon Fiber Aerodynamic Enhancement Components) όχι μόνο υποστηρίζουν την πρόσθετη ισχύ, αλλά δημιουργούν επίσης ένα πιο επιθετικό σχήμα, εξ ου και το όνομα Squalo (καρχαρίας).

Οι επαγγελματικοί σφυρηλατημένοι τροχοί 21 ιντσών και 22 ιντσών, που αναπτύχθηκαν με τον Καναδό κατασκευαστή ζαντών Pur Wheels, γεμίζουν τον διαθέσιμο χώρο κάτω από τους θόλους των τροχών. Και τέλος, η γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει επίσης τροποποιήσεις ανάρτησης καθώς και προσαρμογή του εσωτερικού- προσαρμοσμένη στις προσωπικές προτιμήσεις του οδηγού.

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis