Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:49 | 02/02/2022
 
Όταν σαν κράτος έχεις καταφέρει, επιθέσεις με γκαζάκια να τις θεωρείς μία ακόμη Δευτέρα. Όταν σαν πολιτεία έχεις αποφασίσει συνειδητά, να κωφεύεις σε κάθε έκκληση στην λογική.  Τότε, δεν μας κάνει εντύπωση, ούτε η επίθεση στον Πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών Αττικής, αλλά ούτε και η μηδαμινή αντίδραση . Οι ενδεχόμενες δηλώσεις περί καταδίκης δεν θα καλύψουν ξανά τα αποτελέσματα της αδράνειας.
 
Έτσι κι αλλιώς, ούτε κι αυτή μας κάνει εντύπωση πλέον. Άλλωστε, είναι αυταπόδεικτη παρατηρώντας όλα τα προηγμένα δυτικά κράτη να έχουν λύσει τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ εμείς δίνουμε, ακόμη χώρο σε λιλιπούτειους τρομοκράτες. Τα συμπαθητικά χτυπήματα στην πλάτη μοιάζουν πλέον με κακόγουστο αστείο. Σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου πως οφείλετε να ενεργήσετε γρήγορα και προληπτικά ώστε να μην χρειαστεί, πάλι, ως κοινωνία να ζήσουμε άσχημες στιγμές οι οποίες θα σας ωθήσουν με τον πλέον χείριστο τρόπο  να αρχίσετε να λαμβάνεται αποφάσεις.
 
 Όσο για τους "αγνώστους" που σύρθηκαν κάτω από το σκοτάδι, εκεί που ανήκουν, για να τοποθετήσουν τα "παιχνίδια" τους έχουμε να πούμε το εξής:
 
Όλη η κοινωνία γνωρίζει, πλέον, πως αυτά που εκπροσωπείτε είναι απλά ένα ιστορικό γεγονός που  κάνει λίγο κρότο ακόμη.
Έχετε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το μόνο που απομένει είναι να πετάξει κάποιος το κλειδί. Να είστε σίγουροι πως οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της χώρας θα το κάνουν.
 
Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση της στον Συνάδελφο και Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. Κο Ντούμα Βασίλειο.
 Για τα Δ/Σ  ενώσεων Ε.Φ.
 
 
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.ΕΦ.ΚΜ                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝ.Ε.Φ.Κ                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σ.ΕΦ.ΕΑ.ΑΜΘ
 
ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ                        ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                 ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 
                                                   
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis