Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 29/03/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:<<Η νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας και η αξία της>>

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  έχοντας 2 χρόνια συνεχούς αγώνα και προσφοράς προς τους Συναδέλφους  σας καλωσορίζει με μεγάλη της χαρά στη νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android και  iOS .

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε την πρωτόγνωρη αλλά και πρωτότυπη εφαρμογή μας με την ονομασία ΠΥΡ-SOSπου μπορείτε να κατεβάσετε απο το Play Store της Google  ΕΔΩ  και σύντομα στο i-Store της Apple.

Η εφαρμογή ξεκίνησε δοκιμαστικά και μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί πλήρως,επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα υπάρχουν διαρκείς αναβαθμίσεις, με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις σας και σε αυτό το σημείο ζητούμε την κατανόηση σας για τυχόν προσωρινά λάθη η παραλείψεις.

ευπσκμ

Ο μεγάλος στόχος της εφαρμογής μας εκτός την διαρκή, αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωσή σας για τα τρέχοντα θέματα της Πυροσβεστικής ήταν η δημιουργία πεδίου για την άμεση αναζήτηση στην Ελληνική γλώσσα των Επικίνδυνων Υλικών και χημικών ουσιών καθώς και τηνπλήρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σε περίπτωση ατυχήματος που μπορεί να σώσει ακόμα και τις ζωές σας.

O χρήστης  απλά θα εισάγει στο πεδίο τους αριθμούς των πινακίδων και θα βγαίνουν άμεσα τα αποτελέσματα που θα παραπέμπουν στα χαρακτηριστικά της ουσίας η του υλικού,στην επικινδυνότητα,στην προσωπική προστασία,στις δράσεις παρέμβασεις,στις προφυλάξεις,στον τρόπο αντιμετώπισης καθώς και στις πρώτες βοήθειες .

ευπσκμ

(παράδειγμα)

ευπσκμ

Μια εφαρμογή που θα πρέπει να έχουν  στα κινητά τους τηλέφωνα όλοι οι Συνάδελφοι Πυροσβέστες  καθώς και Πολίτες,εργαζόμενοι σε εταιρείες Εθνικών οδών,Αστυνομικοί,επαγγελματίες οδηγοί κ.τλ. που ενδεχομένως να εμπλακούν σε τέτοιου είδος ατυχήματα .

Η εφαρμογή μας όμως δεν σταματάει εκεί ,αναλυτικά θα μπορείτε επίσης να βρείτε:

1.Πεδίο Επικοινωνίας που θα παρέχει:

α)Όλα τα τηλέφωνα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών-Κλιμακίων σε όλη την Έλλαδα χωρισμένα ανα Περιφέρεια και την Άμεση κλήση απο το τηλέφωνο σας.

β)Όλα τα τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης 

γ)Όλα τα τηλέφωνα των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας

ευπσκμ

2. Πεδίο με τις Πρώτες Βοήθειες

3. Πυροσβεστικά Νέα-Ειδήσεις

4.Ανακοινώσεις της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας οι οποίες θα εισέρχονται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝστο κινητό σας για την  ΆΜΕΣΗ ενημέρωσή σας

 

ευπσκμ

5. Χρήσιμα εργαλεία (Φακός-Εγχειρίδιο Επικίνδυνων Υλικών)

ΕΥΠΣΚΜ

Αγαπητοί μας Συνάδελφοι Πυροσβέστες-Μέλη και Φίλοι της μεγαλύτερης Ένωσης Πυροσβεστών στην Ελλάδα

Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας για μια όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση σας για τις συλλογικές δραστηριότητες της Ένωσης και γενικά όλου του φάσματος του Ένστολου Συνδικαλισμού μας, καθώς και η βοήθεια της αναζήτησης των Επικίνδυνων Υλικών υπήρξε το βασικό μας κίνητρο για την δημιουργία εφαρμογής με τεχνολογίες αιχμής σε smartphones κινητά.

Με την νέα μας προσπάθεια και με τις ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον της Ένωσης σάς υποδεχόμαστε σε αυτή την εφαρμογή.

Θεωρούμε την τοποθέτηση της εφαρμογής στα κινητά σας, μια χειρονομία που μας επωμίζει με ακόμα περισσότερη ευθύνη για πληρέστερη ενημέρωση σας.

Ευχή μας,κάποια στιγμή να πάψει η καχυποψία,να τερματιστεί η ανυποληψία και η δημόσια διαπόμπευση «όλων περί του Συνδικαλισμού»,οδηγώντας τους αντιπροσώπους των Ενώσεων και σωματείων εκεί που πραγματικά πρέπει: στην ουσιαστική αναγνώριση του ρόλου τους,ως εκπροσώπων και εκφραστών όλων των Πυροσβεστών και των εργασιακών συμφερόντων τους.

Να ευχαριστήσουμε όλες τις Ιστοσελίδες και τους διαχειριστές τους για την διευκόλυνση της προβολής και εύρεσης των θεμάτων.

 

         Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην χρήση της εφαρμογής.

  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου 
  Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας

 

 
 Με Τιμή
Για το Δ.Σ.
 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Παπαδόπουλος Γεώργιος
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αμανατίδης Χαράλαμπος

http://www.eypspkm.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis