Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 14/04/2022

Ανακοίνωση του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Μετά από μια χρονοβόρα δικαστική διαδικασία τεσσάρων και πλέον ετών, πλησιάζουμε στην κρίσιμη απόφαση για την εκδικαζόμενη υπόθεση που αφορά τον Ζαχαρία Κωστόπουλο και εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι τέσσερεις συνάδελφοι μας.

Η χθεσινή αθωωτική εισαγγελική πρόταση για τους κατηγορούμενους συναδέλφους μας, αποτελεί μια πολύ σημαντική νότα αισιοδοξίας για την συνολική έκβαση της δίκης, διατυπώνοντας την συγκρατημένη αισιοδοξία μας για αθώωση και πλήρη δικαίωση των συναδέλφων μας.

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα τους,όπως στέκεται σε ΟΛΕΣ τις υποθέσεις που κατηγορούνται συνάδελφοι συνέπεια της αστυνομικής τουσ ιδιότητας και δράσης ,αυτή τη φορά δια της Συνηγόρου υπερασπίσεως κ Εβίτας – Ευαγγελίας Βαρελά για το νομικό σκέλος, αλλά προπάντων με φυσική και ηθική παρουσία των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Η πρώτη δικαίωση ήρθε, ο κ. Εισαγγελέας σε μια πλήρη, εμπεριστατωμένη και προπάντων δίκαιη αγόρευση πρότεινε την αθώωση των αστυνομικών που έπραξαν το καθήκον τους.

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας σας διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει στο πλευρό όσων συναδέλφων άδικα και άκριτα , διώκονται και σύρονται για ενέργειες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος !!

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis