Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:39 | 27/12/2021

Επιμέλεια: ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης, ΚΟΣΜΙΔΗΣ Θεμιστοκλής, ΒΑΡΒΑΤΟΣ Απόστολος, ΓΕΩΡΓΟΣ Κωνσταντίνος, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ΚΑΛΛΑΝΤΖΗΣ Γεώργιος, ΚΑΤΣΙΝΟΣ Ιωάννης, ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣ Γεώργιος, ΛΑΧΑΝΑΣ Ηλίας, ΠΛΑΛΑΣ Γεώργιος, ΣΟΥΛΟΥΝΤΣΗΣ Γεώργιος, ΧΙΟΝΙΔΗΣ Χρήστος, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών "Σύγχρονη Αστυνομία")

-Σε κακούργημα μετατρέπεται το αδίκημα της παρασκευής, κατοχής και χρήσης  εκρηκτικών ή εμπρηστικών υλών (μολότοφ) σε συναθροίσεις, πορείες κλπ., αποτελεί επιβαρυντική περίσταση και τιμωρείται με κάθειρξη έως 10έτη. Αυτό είναι μια καλή αρχή θωράκισης του επαγγέλματός μας.

-Τα πρώτα οχήματα που είχαν πάει για ανακατασκευή αρχίζουν να παραλαμβάνονται από την υπηρεσία μας. Το μέλλον θα δείξει εάν ήταν η σωστή επιλογή.

-Για άλλη μια χρονιά είχαμε μια τονωτική ένεση από νεοεξερχόμενους συναδέλφους στη Δ.Α.Ε.Α.. Τους καλωσορίζουμε στις διμοιρίες και τους ευχόμαστε να αγαπήσουν την υπηρεσία μας.

 -Πραγματοποιήθηκε Αγιασμός στην έδρα της Δ.Α.Ε.Α. από το νέο προϊστάμενο της θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. π. Αλεξίου Κουρτέση. Πάντα υπάρχει μια αγαστή συνεργασία του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. με την Εκκλησία.

-Μία φωτογραφία της Α-355 ΔΙΜΕΤ με τον star του NBA Γιάννη Αντετοκούμπο που έκανε αίσθηση. Το μόνο που θα σχολιάσουμε είναι ότι ο «Γιάννης ΕΝΩΝΕΙ».

-Άλλη μια επιτυχημένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στη ΔΑΕΑ. Συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός μονάδων αίματος που είναι πάντα διαθέσιμες στα μέλη της Ένωσης και στις οικογένειές τους.

-Κατά την αποστολή διμοιρίας της ΥΜΕΤ τον Σεπτέμβριο στη Σάμο για λήψη μέτρων κατά την μεταφορά μεταναστών από το παλιό Κ.Υ.Τ. στο νέο, μέλη της διμοιρίας επισκέφτηκαν την Ι.Μ. Τίμιου Σταυρού όπου έλαβαν από τους δύο μοναχούς μια αλησμόνητη φιλοξενία και λάβαμε την ευλογία των μοναχών για όλη την  υπηρεσία και το σύνολο των συναδέλφων που βοηθούν στο μεταναστευτικό.

-Το έχουμε επισημάνει ότι οι εκπαιδεύσεις είναι απαραίτητες και πρέπει να προγραμματίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ευτυχώς ο Α-300 έχει την ίδια φιλοσοφία.

-Παρόλο που το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ενίσχυση σε οχήματα στην ΥΜΕΤ αυτά δεν επαρκούν. Χρειάζονται πολλά οχήματα για την Ο.Α.Μ.Α. με αποτέλεσμα να διατίθενται για τις καθημερινές ανάγκες της ΥΜΕΤ εικοσαετίας οχήματα που είναι επικίνδυνα για το προσωπικό.   

-Απονομή ηθικής αμοιβής του «ΕΠΑΙΝΟΥ» σε αστυνομικούς της ΥΜΕΤ και συγκεκριμένα σε μέλη της Α-341 και Α-344 ΔΙΜΕΤ διότι την 16/10/2021 στο ποδοσφαιρικό αγώνα «Παναθηναϊκού- Ιωνικού» απεγκλώβισαν τρεις αστυνομικούς στατικής δύναμης από τη θύρα 14 του γηπέδου που είχαν δεχθεί επίθεση από σαράντα οπαδούς της γηπεδούχου.

-Συγχαρητήρια στους Αξιωματικούς της ΥΜΕΤ (Υ/Β Παπουτσάκη Παναγιώτη, Α/Υ Δέδε Παναγιώτη, Α/Υ Μπαρούμη Ιωάννη, Α/Α Κοκκάλα Γεώργιο, Υ/Α Γουδεσίδη Νικόλαο, Υ/Α Χρυσό Αθανάσιο) που εκλέχθηκαν άπαντες στις εκλογές της ΕΝΑΞΙΑ. Τους ευχόμαστε καλή θητεία.

–Κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στην Ηρ. Αττικού άμεσα οι συνάδελφοι της Α-311 έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία δικυκλιστή, του παρείχαν ψυχολογική στήριξη μέχρι να προσέλθει το ΕΚΑΒ και έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης.

-Εδώ και πάνω από σαράντα μέρες ο συνάδελφός μας από την Α-352 Θοδωρής, μετά από σοβαρό τροχαίο νοσηλεύεται στην εντατική του 401, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στην οποία ελπίζουμε να βγει νικητής. Από τη πρώτη στιγμή η Ένωση είναι δίπλα στην οικογένειά του και ειδικά όλη η διμοιρία που έχει δείξει τι σημαίνει συναδελφική αλληλεγγύη. Μία προσευχή από το καθένα μας, για τον Θοδωρή, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis