Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:04 | 10/04/2016

Δύο περίπου μήνες μετά το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και οδήγησε την 30χρονη Μίνα Αρναούτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά και σοβαρότατα τραύματα, τα δύο κορίτσια μιλούν για όσα συνέβησαν και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις σε όσα τους καταλογίζει η οικογένεια του τραγουδιστή.

Η Φρόσω Κυριάκου μίλησε στη Realnews για το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου θέλοντας να δώσει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να οδηγεί εκείνη το τζιπ κατά την πρόσκρουση.

Η 21 ετών κοπέλα «απάντησε» στους ισχυρισμούς της οικογένειας Παντελίδη που υποστηρίζει πως ο Παντελής δεν ήταν εκείνος που βρισκόταν στο τιμόνι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγγενείς του Παντελή επικαλούνται  την ύπαρξη μάρτυρα ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει ότι άκουσε τη Μίνα να ζητάει από τη Φρόσω να πάρει αυτή το τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου εξαιτίας της άσχημης κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης λόγω μέθης. Τι λέει όμως η Φρόσω για όλα αυτά;

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται είναι ψέματα. Είναι σενάρια από το μυαλό κάποιων που δεν ξέρουν τι πραγματικά συνέβη. Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με τις φυσικοθεραπείες μου και προσπαθώ να ξεπεράσω το τραύμα που μου άφησε η τραγωδία. Έχω επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της υγείας μου», δηλώνει η Φρόσω, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα περιορίζει τις δραστηριότητές της στο σπίτι που διαμένει στο Γουδί και στην κλινική που επισκέπτεται για τις φυσικοθεραπείες.

Όσο για την κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη; Η 30χρονη υπεβλήθη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας σε πολύωρη και δύσκολη επέμβαση στο μηρό, με τους γιατρούς να θεωρούν πως ο οργανισμός της είναι αρκετά δυνατός. Αναμένεται, μάλιστα, να  χειρουργηθεί ξανά στο πόδι και βρίσκεται σε ακινησία, ενώ πονά πολύ λόγω της επέμβασης.

Η ίδια μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στη Realnews, αποφεύγοντας να δώσει στόχο -ακολουθώντας διαφορετική τακτική από την Φρόσω- λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ακούω και διαβάζω όσα λέγονται».

http://www.koolnews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis