Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:57 | 05/12/2014

 

Τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου υποδέχθηκε ελληνική αντιπροσωπεία υπό τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια κατά την άφιξή του στον αερολιμένα του Ελ. Βενιζέλος. Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον ίδιο και το κυβερνητικό του επιτελείο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά μετά τις 15:30.

Μάλιστα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέβασε στο Twitter τις φωτογραφίες από τη στιγμή της συνάντησης των δύο αντρών, όταν ο Τούρκος πρωθυπουργός πάτησε σε ελληνικό έδαφος, ενώ αυτό που προξενεί αμέσως εντύπωση σε όποιον δει τις φωτογραφίες είναι η υπεροχή... ύψους μεταξύ των δύο αντρών. Ο κ. Κικίλιας, ο πιο ψηλός εκ των υπουργικού συμβουλίου -άλλοτε μπασκετμπολίστας βεβαίως- «έριξε» ένα κεφάλι και... κάτι στον Τούρκο πρωθυπουργό.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως χθες ο κ. Κικίλιας, με αφορμή και την επίσκεψη του κ. Νταβούτογλου, είχε κάνει έκκληση προς όλους - πολιτικά κόμματα, κοινωνικούς φορείς και πολίτες - να λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες «με μοναδικό οδηγό το ουσιαστικό συμφέρον του τόπου και το τι προστάζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα για μία ευνομούμενη Δημοκρατία».



protothema.gr


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis