Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:01 | 16/06/2021

Η απόφαση η πλειοψηφία των ΕΠΟΠ και ΟΒΑ που προσλαμβάνονται να τοποθετούνται στα ανατολικά σύνορα της χώρας τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής 'Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον βουλευτή του νομού Έβρου και μέλος της διαρκούς επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Χρήστο Δερμεντζόπουλο.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο εξοπλιστικό πρόγραμμα των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς και οι προσλήψεις νέου επαγγελματικού προσωπικού για όλους τους κλάδους. Στη συνάντηση, τονίστηκε, δε, ότι τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την αύξηση της θητείας, πρόκειται να βελτιώσουν τις ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως σε ό,τι αφορά στο Στρατό Ξηράς και τις δυνατότητες του στον Έβρο. Εξάλλου, υπογραμμίστηκε ότι η πλειοψηφία των ΕΠΟΠ και ΟΒΑ που προσλαμβάνονται θα τοποθετούνται στα ανατολικά σύνορα της χώρας.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων με τους τοπικούς φορείς και την συνεισφορά τους, κυρίως, σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis