Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:55 | 05/08/2017

Οι Έλληνες Αστυνομικοί ζουν την μίση τους ζωή μέσα στις Υπηρεσίες τους.

Για πολλούς από αυτούς το Τμήμα τους είναι σαν δεύτερο σπίτι και οι συνάδελφοι τους αποτελούν την δεύτερη οικογένεια τους.

[custom:google-ads]

Η στιγμή που κλείνει ένα Αστυνομικό Τμήμα μοιραία προκαλεί ... "χείμαρρο συναιθημάτων" σε όσα στελέχη υπηρέτησαν σε αυτό.

Τα παραπάνω διαφαίνονται ξεκάθαρα στο κείμενο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι οποίες εστάλησαν από αναγνώστη μας στη σελίδα του Policenet.gr στο FB:

 

"Καλησπέρα αγαπητό μου policenet.

Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσεις το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες που θα ανεβάσω και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο fb.

Σήμερα την 4-8-2017 και ώρα 14:00 έγινε συγκέντρωση των υπηρετούντων στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Αττικής από τον Διοικητή του και κατόπιν με την υποστολή της σημαίας έπεσαν οριστικά οι «τίτλοι τέλους» γι’ αυτό ύστερα από σχεδόν 70 χρόνια λειτουργίας του, στα πλαίσια της Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την ιστορία: Στην κοινότητα της Βάρης Αττικής αρχικά ξεκίνησε την δεκαετία του 1950 ως Σταθμός Χωροφυλακής Βάρης, στην συνέχεια με την μεταπολίτευση αναβαθμίστηκε και μετονομάστηκε σε Αστυνομικό Τμήμα Αλιάνθου ( αρχαία ονομασία της Βάρκιζας ) και κατόπιν μετονομάστηκε οριστικά σε Αστυνομικό Τμήμα Βάρης μέχρι και την κατάργησή του και την ενσωμάτωσή του στο ενιαίο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια όλων των συναδέρφων μου που όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησαν να βελτιώσουν την σχέση της εμπιστοσύνης του Κράτους με τον Πολίτη και στην εμπέδωση του κλίματος ασφαλείας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχάσουμε τους προϊστάμενούς μας, τους απλούς πολίτες και τους φίλους της αστυνομίας που μας στήριζαν στην προσπάθειά μας για μια ποιο ασφαλή περιοχή.

Πρέπει να σημειωθεί η προσπάθεια του Κυρίου Διοικητή και όλου του προσωπικού της υπηρεσίας μας για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού.

Το ποιο άξιο αναφοράς όμως είναι η ευλάβεια με την οποία τηρήθηκε η απόδοση των τιμών κατά την διάρκειας της υποστολής της σημαίας, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στο Σύμβολο του Έθνους μας που μας ενώνει, στο κτίριο που φιλοξένησε τόσους συναδέλφους για σχεδόν πενήντα χρόνια, καθώς και στους συναδέρφους μας που θυσιάστηκαν την ώρα του Καθήκοντος για να είμαστε όλοι οι υπόλοιποι ασφαλείς.

Τέλος, οι γνώσεις και εμπειρίες που μας μετέφεραν οι παλιότεροι συνάδερφοι θα μας φανούν χρήσιμες στο καινούριο μας ξεκίνημα…

Όσοι υπηρετήσαμε όμως σε αυτό το Τμήμα θα ελπίζουμε στο εξής ότι οι γνώσεις που θα μεταφέρουμε εμείς στην νέα γενιά των αστυνομικών θα τους φανούν χρήσιμες ώστε μια μέρα να το ξανανοίξουν αυτοί για πάντα.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, Ανθυπαστυνόμος"

Φωτογραφία του χρήστη Πολίτες που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Πολίτες που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Πολίτες που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Πολίτες που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.

Φωτογραφία του χρήστη Πολίτες που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis