Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:13 | 23/07/2018

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο ήταν που η σελίδα του Facebook Vikings Extras, είχε ανακοινώσει ότι έψαχνε επειγόντως κομπάρσους για τη δημοφιλή σειρά «Vikings» του History Channel.

Αφού οι ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν, ευχαρίστησε και ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος τα μηνύματα. Να που όμως η ίδια ανακοίνωση, μόλις «επέστρεψε»!

[custom:google-ads]

Όπως εξηγείται και πάλι, η παραγωγή αναζητά άνδρες άνω των 18 που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας.

Θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους Visa και Ιρλανδικό Αριθμό Δημόσιων Υπηρεσιών, ενώ τέλος, διευκρινίζεται ότι όλα τα μήκη σε μαλλιά και γένια είναι αποδεκτά, αλλά προτιμητέα είναι τα μακρύτερα. 

Πρόκειται για τα γυρίσματα της έκτης σεζόν που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν καν κάνει πρεμιέρα η πέμπτη σεζόν της σειράς. Γιατί όμως ζητούν Έλληνες;

Όταν γράφαμε για όσα περιμένουμε να δούμε στην πέμπτη σεζόν, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, αναφέραμε ότι ο Μπγιορν, ο μεγάλος γιος του μακαρίτη Ράγκναρ Λόθμπροκ, ταξιδεύει μέχρι τη Μεσόγειο και πατάει πόδι στην έρημο Σαχάρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η έκτη σεζόν να τον φέρει σε ελληνικά νερά.

Για να δούμε τι θα δούμε...

Πηγή:  reader.gr

Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis