Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:00 | 06/10/2015

Ευχριστούμε θερμά τον καλό αναγνώστη του policenet.gr που με μήνυμα του μας επισήμανεται την ακόλουθη δημοσίευση.

Πρόκειται για δημοσίευση (μικρής έκτασης αλλά με μεγάλη συμβολική σημασία), που παρουσιάστηκε στο πιο πρόσφατο τεύχος της Αστυνομικής Ανασκόπησης (τεύχος 291).

"Η Υποδ/νση Αποκατάστασης Τάξης, με έγγραφο της προς την Άμεση Δράση Αττικής (Ομάδα Ζ/Τ.Κ.Ε.) ευχαριστεί τον Ανθυπαστυνόμο Καρύκα Αθανάσιο και τον Αρχιφύλακα Κούκαρη Γεώργιο, που υπηρετούν στην Άμεση Δράση Αττικής, διότι επιδεικνύοντας συναδελφική αλληλεγγύη, συνέδραμαν υπηρεσιακό όχημα που μετέφερε τραυματία Υπαστυνόμο, που υπηρετεί στην Υποδ/νση Αποκατάστασης Τάξης, συνοδεύοντας το έως το 401 Γ.Σ.Ν.Α."

 

Τα όσα περιγραφονται δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία απλή πτυχη της καθημερινότητας της Αστυνομικής Οικογένειας.

Μια πτυχή που όμως, αποδεικνύει πως πάντα ο Έλληνας αστυνομικός μπορεί και πρέπει να βασίζεται στον συνάδελφο του, .... στον "αδελφό" του.

Αυτού του είδους η συναδελφικότητα δεν περιορίζεται από εδαφικές αρμοδιότητες ή υπηρεσιακές μικροσκοπιμότητες. Ηταν,  είναι και θα εξακολουθεί να είναι καλά ριζωμένη στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. και αποτελεί ένα όπλο που κανενας και τίποτα δεν μπορεί να το αφαιρέσει. 

 

 

Το policenet.gr απευθυνόμενο - με την ευκαιρία αυτη - στους νέους Αστυνομικούς που θα κληθούν να παρουσιαστούν στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ. τους υπενθυμίζει ότι με την έναρξη του υπηρεσιακού τους βίου θα αποκτήσουν και μία δεύτερη οικογένεια εξίσου σημαντική με την πρώτη τους, στην όποία (όπως φανερώνουν χιλιάδες καθημερινά παραδείγματα σαν το προαναφερόμενο), θα μπορούν πάντα να βασίζονται !  

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis