Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
w01-172109m
18:29 | 01/06/2022

Ο θεμέλιος λίθος της AMG τέθηκε την 1η Ιουνίου 1967.

Για τον εορτασμό της 55ης επετείου της μάρκας επιδόσεων και σπορ αυτοκινήτων, η έκδοση παραγωγής της Mercedes-AMG ONE (συνδυασμένη σταθμισμένη κατανάλωση καυσίμου: 8,7 λίτρα/100 χλμ., συνδυασμένες σταθμισμένες εκπομπές CO2: 198 γραμ./χλμ., συνδυασμένη σταθμισμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας: 32 kWh/100 χλμ.) γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα της.

Το διθέσιο σούπερ σπορ αυτοκίνητο φέρνει την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική στον κόσμο τεχνολογία υβριδικής κίνησης Formula 1 από την πίστα στους δρόμους για πρώτη φορά.

Το υβριδικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων παράγει συνολική ισχύ 1.063 ίππων από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με τελική ταχύτητα στα 352 χλμ./ώρα.

Η εξαιρετικά πολύπλοκη εξέλιξη πραγματοποιήθηκε σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς της Formula 1 στο Mercedes-AMG High Performance Powertrains στο Brixworth.

Η Mercedes-AMG ONE θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο του Festival of Speed στο Goodwood (23 έως 26 Ιουνίου 2022). Το hypercar ξεχωρίζει λόγω της υβριδικής κίνησης E PERFORMANCE Formula 1 και της εφαρμογής της τεχνολογίας από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η υβριδική κίνηση E PERFORMANCE της Mercedes-AMG ONE προέρχεται απευθείας από τη Formula 1 και έχει υλοποιηθεί σε στενή συνεργασία με τους ειδικούς της Mercedes-AMG High Performance Powertrains στο Brixworth.

Αποτελείται από μια μονάδα που περιλαμβάνει έναν υβριδικό, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα καύσης V6 1,6 λίτρων και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες.

Ο ένας έχει ενσωματωθεί στον υπερσυμπιεστή, ο άλλος έχει εγκατασταθεί απευθείας στον κινητήρα εσωτερικής καύσης με σύνδεσμο στον στροφαλοθάλαμο και οι άλλοι δύο κινητήρες κινούν τους μπροστινούς τροχούς.

Σπύρος Ρέκκας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis