Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:16 | 09/11/2015

Ένας Τούρκος που κρατούνταν ως ύποπτος επίδοξος βομβιστής αυτοκτονίας στο βόρειο τμήμα της Τουρκίας είχε στην πραγματικότητα μεταμφιεστεί φορώντας μπούρκα για να συναντήσει άγνωστη γυναίκα από μια ιστοσελίδα γνωριμιών, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Πολίτες στην επαρχία της Μαύρης Θάλασσας Ordu ειδοποίησαν την αστυνομία για την εμφάνιση ενός «επίδοξου καμικάζι» στις 7 Νοεμβρίου, αφού είχαν παρατηρήσει ότι "γυναίκα" φορώντας μπούρκα μιλούσε στο τηλέφωνο σε μια στάση λεωφορείου αλλά φορούσε ανδρικά παπούτσια. 

Μια ομάδα της αστυνομίας έφτασε στο σημειο και ξεσκέπασε τον άνδρα, ο οποίος ήταν ντυμένος με νικάμπ - το κάλυμμα του κεφαλιού που φορούν πολλές μουσουλμάνες γυναίκες - για να καλύπτει το πρόσωπό του. Οι αρχές τον έθεσαν υπό κράτηση γιατί "προκάλεσε το φόβο και τον πανικό», ανέφερε το Dogan .

Ο 33χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, είπε στην αστυνομία ότι είχε καταφύγει στη μεταμφίεση με μπούρκα, προκειμένου να συναντηθεί κρυφά με μια γυναίκα που είχε γνωρίσει σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για πρώτη φορά.

Η Τουρκία είναι σε επιφυλακή μετά από μια σειρά από φονικές επιθέσεις που εκδηλώθηκαν στο έδαφός της . Και ειδικά μετά από την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε ένα συλλαλητήριο ειρήνης στην Άγκυρα στις 10 Οκτωβρίου που σκότωσε 102 ανθρώπους ,στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της Τουρκίας.

ΠΗΓΗ: hurriyetdailynews.com

http://www.onalert.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis