Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 22/02/2018

Στο αγρόκτημα όπου κρατείτο αιχμάλωτη στη βόρεια Ιταλία επέστρεψε η βρετανίδα καλλονή Κλόι Έιλινγκ καθώς συνεχίζεται η δίκη του φερόμενου ως απαγωγέα της στο Μιλάνο.

[custom:google-ads]

Το 20χρονο μοντέλο υποστηρίζει ότι είχε πάει τον περασμένο Ιούλιο στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας ως μοντέλο για μια φωτογράφιση που αποδείχθηκε δόλωμα και ότι την απήγαγε μια εγκληματική συμμορία ονόματι «Μαύρος Θάνατος», που κατηγορείται ότι πουλάει σκλάβες του σεξ μέσω του Dark Web στη Μέση Ανατολή.

Η Κλόι Έιλινγκ λέει ότι ο Πολωνός Λούκας Χέρμπα την κράτησε αιχμάλωτη επί έξι μέρες σε ορεινή περιοχή του Πιεμόντε προτού την αφήσει ελεύθερη έξω από το βρετανικό προξενείο.

Ο κατηγορούμενος, Λούκας Χέρμπα

Σε βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια της δίκης του 30χρονου Πολωνού διακρίνεται η νεαρή Βρετανίδα να οδηγεί τους Ιταλούς αστυνομικούς στο αγρόκτημα όπου κρατείτο αιχμάλωτη. Η Έιλινγκ φορά λαστιχένια γάντια και δείχνει διάφορα σημεία του οικήματος, όπου κρατήθηκε στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της καθώς και το κρεβάτι που μοιραζόταν με τον απαγωγέα της.

«Εδώ κοιμόμουν με τον Λούκας», είπε. «Αυτός κοιμόταν στη μια πλευρά κι εγώ στην άλλη».

Η κοπέλα έδειξε στους επιθεωρητές και την πόλη που πήγε μαζί με τον απαγωγέα της για να ψωνίσουν παπούτσια και τρόφιμα.

«Τα βίντεο που έδειξε η αστυνομία είναι ξεκάθαρα», είπε ο δικηγόρος της Άιλινγκ, Φραντσέσκο Πέσε στο δικαστήριο. «[Η πελάτισσά μου] εξηγούσε και περιέγραφε τα πάντα χωρίς να διστάζει ούτε στιγμή. Και το έκανε ενώπιον τεσσάρων αστυνομικών, αυτό τα εξηγεί όλα από μόνο του. Την είχαν κάνει να πιστέψει ότι θα την σκότωναν αν επιχειρούσε ο,τιδήποτε -φυσικά αυτό δεν ήταν αλήθεια, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το ξέρει, ούτε καν γνώριζε πού βρισκόταν, θα μπορούσε να είναι στη Γαλλία, δεν είχε ιδέα ότι βρισκόταν στην Ιταλία.

Η πόλη δεν απέχει πολύ από τα σύνορα, αλλά ακόμη κι αν το ήθελε δεν υπήρχε τρόπος να δραπετεύσει με ασφάλεια. Μοντέλο είναι, όχι αστυνομικός, ούτε πράκτορας. Είναι φυσικό», υποστήριξε.

Στο δικαστήριο ελέχθη ότι ο απαγωγέας «νάρκωσε κι έκλεισε σε μια βαλίτσα» την Άιλινγκ, όταν την απήγαγε. Οι επιθεωρητές της αστυνομίας είπαν ότι η συμπεριφορά της στη διάρκεια της αιχμαλωσίας της συνάδει με τα συμπτώματα από τη χορήγηση κεταμίνης.

Η δίκη συνεχίζεται.


Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού με ιερόδουλες για να «ξηλώσουν» κύκλωμα μαστροπών
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis