Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:20 | 17/05/2017
 
Για μια ακόμα φορά η σημερινή κυβέρνηση αθετώντας κάθε τι από τις υποσχέσεις της  και τα παλικαρίσια προεκλογικά της λόγια προωθεί νομοσχέδιο το οποίο εμπεριέχει το πολυσυζητημένο ειδικό μισθολόγιο. Η κατάργηση των επιδομάτων θα δώσει  άλλο ένα οικονομικό ράπισμα  στους αστυνομικούς. 
 
Συμπληρώνοντας σχεδόν μια δεκαετία στην χώρα μας, οι περικοπές από την μια και η φορολογία από την άλλη έχουν ρημάξει κάθε αστυνομικό εργαζόμενο. Τα τελευταία χρόνια δε οι περικοπές και η φορολογία γιγαντώθηκαν.
 
Αυτός ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει, αυτές οι συνταγές οδηγούν στον Οικονομικό θάνατο, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε, ότι κεκτημένο είχαμε χάθηκε,  η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς, ,  η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς,  η διαβίωση μας παύει να είναι αξιοπρεπείς.
 
           Η φωνή μας αυτή την φορά πρέπει να είναι δυνατή, να φτάσει ψηλά και να έχει αποτέλεσμα .....εμείς θα την προκαλέσουμε ....
                                             
                                   Απαιτούμε 
 
Η κυβέρνηση να αντιληφθεί την πραγματικότητα και να  αναλάβει επιτέλους  στάση ευθύνης  απέναντι στους ένστολους. Ο αστυνομικός που εργάζεται με τίμημα την ίδια του την  ζωή, δεν μπορεί να έχει   τέτοιου είδους αντιμετώπιση. 
 
Είμαστε δίπλα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και στηρίζουμε τους αγώνες της.       
                 
                                                          Αργοστόλι 16/05/2017      
 
      Ο πρόεδρος                                   ο Γραμματέας
 
Γρηγοροπουλος Κων/νος                       Πασχάκης Δημήτριος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis