Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, για πρώτη φορά οι δύο παιδικές Χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις, στο Θέατρο ΗΒΗ στην Αθήνα. Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο, να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας, αλλά και στους γονείς συναδέλφους, να χαρούν και να περάσουν όμορφες στιγμές τις γιορτινές ημέρες, σε μία περίοδο που και η Αστυνομική οικογένεια βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Χώρα μας.
Η υπέροχη παράσταση «Το Χρυσό Αρισμαρί» της Κέλλυς Σταμουλάκη, με το σενάριό της, τα μηνύματά της και τις ερμηνείες των ηθοποιών της, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι αποχώρησαν από το θέατρο, με το Χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.
Το καλωσόρισμα ανέλαβαν οι Πρόεδροι και Γενικοί Γραμματείς των Ενώσεων Αθηνών, Δυτικής Αττικής και Πειραιά, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς συναδέλφους και τα παιδιά τους, που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά μια δράση των Ενώσεών.
Με την λήξη των παραστάσεων μοιράστηκαν δώρα και σοκολάτες στους μικρούς μας φίλους.
Τέλος ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία ΙΟΝ για την δωρεά από σοκολάτες που κάθε χρόνο μας προσφέρει.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΤΟ 2018 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΔΣ
|
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ |
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ |
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ |
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ |
| ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ | ΡΗΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ |
|
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ |
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ | ||
| ΛΙΟΤΣΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ | ΜΑΛΑΧΙΑ ΑΡΓΥΡΩ |