Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 04/07/2020

Στις 02 Ιουλίου 2020 και ώρες απογευματινές, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ‘’PHILIPPOSXENIA’’, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η 32η  Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας. Σε μία, κατά γενική ομολογία, γεμάτη από συναδέλφους αίθουσα, έλαβαν χώρα οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης την έναρξη των οποίων κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αναστάσιος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ και κατά τις οποίες οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι και λοιποί προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του περασμένου έτους, λαμβάνοντας εμπεριστατωμένα και αναλυτικά γνώση των πολλαπλών και ποικίλων δράσεων και ενεργειών της Ένωσης τόσο με την Έκθεση του Διοικητικού Απολογισμού από τη Γενική Γραμματέα κα. Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ όσο και του Οικονομικού Απολογισμού από τον Ταμία της Ένωσης κ. Κωνσταντίνο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ. Οι ως άνω απολογισμοί καθώς και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής έτυχαν της  έγκρισης και αποδοχής της πλειοψηφίας των παρόντων μελών της Ένωσης.

     Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκε και βραβεύθηκε ο αποστρατευθείς το 2019 συνάδελφος κ. Θεολόγος ΣΕΛΙΑΜΗΣ για την πολυετή προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία καθώς επίσης βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν επίσης τέκνα συναδέλφων της Δ.Α. Σερρών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές της Χώρας κατά το ίδιο έτος, δίδοντας τους τιμητικό έπαινο και το συμβολικό χρηματικό ποσό των εκατό (100) Ευρώ ως ελάχιστη αναγνώριση και ανταμοιβή των κόπων  και της προσπάθειας τους.

         Το μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης δόθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Σερρών κ. Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της διασφάλισης της ενωτικής δράσης, αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και συνεργασίας, το διαρκή αγώνα της Ένωσης μας για τη διαφύλαξη κεκτημένων και θεσμοθετημένων δικαιωμάτων των συναδέλφων μας στηλιτεύοντας τις εκάστοτε αναχρονιστικές και παράτυπες τακτικές της διοίκησης. Επισήμανε επίσης ότι θα εξακολουθήσει η προσπάθεια και η πίεση προς την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία αλλά και η μερίμνα της Ένωσης για τον εφοδιασμό των συναδέλφων και υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών με σύγχρονα μέσα και εξοπλισμό ως βασικό στοιχείο και αποστολή του υγιούς συνδικαλισμού, τονίζοντας ότι καμία υποκριτική συμπεριφορά και στάση δεν είναι ικανή να αποτελέσει τροχοπέδη των δράσεων και ενεργειών της Ένωσης προς όφελος του αστυνομικού προσωπικού.

      Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τίμησαν με την παρουσία τους, ως εκπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ., το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νικόλαος ΡΗΓΑΣ ο οποίος παρείχε ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα, τις δράσεις και τους στόχους του συνδικαλιστικού μας κινήματος και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα ΕΞΟΧΕΣ Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λάμπρος ΜΗΤΣΙΚΟΣ ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τη σύσταση και λειτουργία του Ιδρύματος καθώς επίσης τη συνδρομή και πολύ σημαντική  οικονομική αρωγή του σε συναδέλφους καθώς και μέλη οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

     Παρέστη επίσης  ο πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος στο χαιρετισμό του υπερθεμάτισε την εδραίωση του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία υπό αντίξοες συνθήκες, αναφέροντας σημαντικές κατακτήσεις του προς όφελος των υπηρετούντων συναδέλφων μας.

        Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο κ. Γεώργιος ΧΙΤΖΙΟΣ ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών της Ελληνικής Λύσης κ. Κώστα ΜΠΟΥΜΠΑ,  ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Δημήτριος ΜΙΚΡΟΣ, ο Α’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Δ’ κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ, ο Β’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ’ κ. Ιωάννης ΒΑΣΙΛΚΑΡΙΔΗΣ, η Γ’ Υποδιευθυντής της Δ.Α. Σερρών Α/Υ’ κ. Κωνσταντίνα ΡΕΓΚΛΗ, ο προϊστάμενος του Επιτελείου της Δ.Α. Σερρών Α/Β’ κ. Χρήστος ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ,  η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον  Πρόεδρο κ. Χρήστο ΤΟΥΦΑΚΗ και το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΒΟΓΙΑΤΖΗ,  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο ΤΣΑÏΡΙΔΗ, το Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ & τον Ταμία κ. Ιωάννη ΜΑΖΝΕЇΚΟ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας με τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο ΦΩΤΗ και το Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Πέτρος ΓΙΑΡΙΣΚΑΝΗΣ και ο Ταμίας κ. Εμμανουήλ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, ο  Πρόεδρος της Τ.Δ. Σερρών Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Στέργιος ΜΠΑΓΚΟΣ και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Σερρών κ. Σοφοκλής ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ.

    Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την προσέλευση και συμμετοχή τους στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αφού η παρουσία τους αποδεικνύει την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στις έως τώρα ενέργειές μας και μας οπλίζει με κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με παραπάνω ζήλο και ζέση το συνδικαλιστικό μας έργο.

   Να είστε σίγουροι αγαπητοί συνάδελφοι ότι η Ένωσή μας μάχονταν, μάχεται και θα συνεχίσει να μάχεται για την προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας και την κατάκτηση νέων στόχων καθώς επίσης και για την τήρηση των υποχρεώσεων της Διοίκησης απέναντι στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.     

        

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

    
 

Ο Πρόεδρος

 

 

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Αναστάσιος

6945905232

 

 

Η Γενική Γραμματέας

 

 

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

6956545530

 

 

 

 

 

 

 

            

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis