Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 29/04/2017

Σε συνδικαλιστική εγρήγορση βρισκόταν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ακαρνανίας λόγω της ετήσιας γενικής απολογιστικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου παρουσία αστυνομικών, συνδικαλιστών, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Δημήτριου Παπαευθυμίου, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

Μετά το πέρας της συνέλευσης, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από το Νομίατρο Νίκο Φατούρο για την μετάδοση, τις προφυλάξεις και την θεραπεία λοιμωδών και μεταδοτικών νοσημάτων από μετανάστες και άλλους κρατούμενους.

 

 

 

 

 

 

sineleusi-astynomia5

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Αντώνης Κωστάκης

 

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο της συνέλευσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αντώνης Κωστάκης επεσήμανε: «πραγματοποιούμε την ετήσια γενική απολογιστική συνέλευσή μας, διοικητικού και οικονομικού έτους 2016 και 2017. Γίνεται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου κάθε έτους. Υπήρξε ωστόσο μια καθυστέρηση αυτή την φορά λόγω κάποιων γεγονότων που συνέβησαν στην ένωσή μας. Στο πλαίσιο της συνέλευσης αυτής θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και τοποθέτηση συναδέλφων για όποιο θέμα επιθυμούν, ενώ λόγω των ημερών, καθώς φιλοξενούμε στα κρατητήριά μας μετανάστες, θα υπάρξει ενημέρωση από τον Νομίατρο και Διευθυντή της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Νίκο Φατούρο σχετικά με την μετάδοση, τις προφυλάξεις και την θεραπεία των λοιμωδών και μεταδοτικών νοσημάτων από μετανάστες και άλλους κρατουμένους, ώστε οι συνάδελφοι να είναι γνώστες και να λαμβάνουν μέτρα για την προστασία τους».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι, η χθεσινή γενική συνέλευση των αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας, δεν πραγματοποιήθηκε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε σημειωθεί μπαράζ ανακατατάξεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προεξάρχοντος της παραίτησης από τη θέση του Προέδρου του Δημήτρη Ραυτογιάννη και άλλων μελών. Για την ώρα πάντως οι τόνοι δείχνουν να έχουν πέσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται νέες εξελίξεις.

Κων/νος Χονδρός

sineleusi-astynomia1

sineleusi-astynomia4

sineleusi-astynomia2

sineleusi-astynomia3

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis