Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
romantic
18:15 | 07/06/2022

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι επιστήμονες θα μας συστήσουν κάποια… πρωτότυπη τεχνική ή έστω έναν καινοτόμο τρόπο σκέψης που θα απογειωθεί η ερωτική μας ζωή, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό που έχουν να μας προτείνουν φαντάζει… μάλλον πολύ μακριά από αυτό που είχαμε στο μυαλό μας.

Και όμως, παρόλα αυτά πρόκειται για ένα κόλπο άκρως αποτελεσματικό, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το κόλπο που θα απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αν ο άνδρας συμμετέχει περισσότερο στη φροντίδα των παιδιών και στο νοικοκυριό συνολικά, τότε θα το αποτέλεσμα θα φανεί στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και θα είναι καλό!

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όταν οι άνδρες αναλαμβάνουν περισσότερα καθήκοντα όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, μοιραζόμενοι ουσιαστικά το έργο της φροντίδας τους με την σύντροφο τους -αντί εκείνη να το επωμίζεται εξ’ ολοκλήρου- τότε το ζευγάρι αντλεί μεγαλύτερη ικανοποίηση από την σχέση του, γεγονός που αντανακλά και στην ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.

Όταν, όμως, η γυναίκα έχει την αποκλειστική ευθύνη της φροντίδας των παιδιών, τότε κανένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι ευχαριστημένος και οι δύο αναφέρουν μεγαλύτερη δυσαρέσκεια από την ποιότητα της σχέσης τους, καθώς και της ερωτικής τους ζωής.

Πηγή: in.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis